Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Deprese

Od: terry87 odpovědí: 4 změna:
Ahoj. Jsem mladá mama a aai trpím poporodní depresi. Nejdřív to nebylo, měla jsem celé 6 týdnu vedle sebe mámu, chodili jsme na procházky, měli rodinne večery a td. Jak máma odjela a zůstala jsem doma sama s dítětem, které cast9 plakalo dostala jsem se d9 stavu smutku, strašně se mo stýská po mamce, rodině. Jsem cizinka a moje rodina bydlí v cizině. Manžel me pomáhá dost ale většinou je v práci. Prosím je tu někdo kdo podobné zažil a co vám nejvíc pomohlo? Děkuji a omlouvám se za chyby v textu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, můžete využít všech současných moderních technologií, které Vám umožní kontakt s rodinou. Není to sice kontakt osobní, ale i tak je to lepší, než si jen stýskat. Zdravím!

lidus*
hodnocení

3x

Máte-li poporodní depresy, mazejte k lékaři. Myslím ale, že u vás jde o jakýsi smutek, že jste sama. Kamarádka by nebyla? Nejlépe nějaká s mimčem, na procházky společně, probrat život u kafe.

terry87
hodnocení

Mám depresi vím to a každý den se to zhoršuje, je mi na nic. Příští týden se chystám k doktorovi. Pár kamarádek mám a snažím se teď více chodit na procházky, bavit se s níma. Přes den je to v pohodě a jak začíná večer hned to leze na mě zpátky

dio
hodnocení

0x

A co se domluvit s maminkou, jestli by ještě nebyla ochotna být ještě nějaký čas s vámi, jestli je to teda možné. Nebo vy přijet za ní, na čas. Ale to asi chtělo spíše dříve, teď už se deprese u vás dost rozjely. Asi to rozjel hlavně ten stesk po vašem vzdáleném domově a padá na vás to, že tady nejste vůbec doma. Snad vám v tom lékař pomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]