Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štíhlé nebo Boubelky?

Od: michaella* odpovědí: 16 změna:
Ahoj, hrozně ráda bych se chtěla zeptat jak mužů tak chlapci a také žen a dívek jakou postavu zde preferují a jaká se jim libí. Abyste to nepochopili nějak zle nechci aby si toto bral někdo osobně nebo tak. Pouze mě to zajímá jelikož každý má svůj vkus ne;)
Děkuji předem za odpovědi. :)

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

A protože každý má svůj vkus, někomu se líbí takové a někomu makové.:)

berger*
hodnocení

2x

Zde,to je na těchto stránkách,mi je jedno,jakou má kdo postavu. V osobním životě preferuji štíhlé ženy,rozumně silnější mi nevadí. Vadí mi tlusté ženy,které asi nemají doma zrcadlo a oblečení na nich sedí jako lak na karoserii. Tolik k mému vkusu...

hodnocení

0x

Nemám pořebu (i když je to vlastně anonymně), něco v tom směru sdělovat.

Dík za sdělení, ve kterém sdělujete, že nebudete něco sdělovat.

Proč mi to připomnělo M.A.S.H - konkrétně konverzaci Radara a plk. Blackea? *smich**smich**smich*

Ale máte pravdu, kolegyně, klávesnnice je pro některé mocná droga , které nedokáží odolat

skeptic
hodnocení

0x

Od do. Nemám rád anorektičky ani mangalice. *kafe*

berger*

Výraz mangalica jsem neznal. Co na mě vyhodila teta wiky - achjo,to taky nerad...*haha*

motak
hodnocení

0x
stihle s velkyma kozama a peknym kulatym zadkem.
neni zac.

No jo, pěkný. Ale co s tím, když to má v hlavě úplně vygumovaný?

skeptic

Jednou jsem v tramvaji slyšel rozhovor dvou týnejdžrů, kdy si jeden z nich sice vulgárně, leč zcela prozaicky a trefně posteskl: "Nad charakterem si ho nevyhoníš." Lituji - jen cituji. *smich*

Znám už pár desítek let: nezáleží na charakteru, hlavně když to má díru a dýchá to!*smich*

motak
a na to se snad tazatelka pta?

To skeptic - no máte zajisté pravdu, ale já mám s pubertálních let docela silný zážitek s jednou velice hezkou slečnou, která však byla na inteligenční úrovni tehdejší automatické pračky - jenže co hůř - byla to přesně Boušková v Ženě za pultem, tedy hezčí než Boušková (což je asi většina ženských) ale ty soudružský a budovatelský kecy i v docela intimních chvílích byly pro mě silně za čáru. Paradoxem je, že celé to bylo v leetech 88-89 a ta dáma pak udělala docela politickou kariéru - rychle přehodila kabát a ano, i včera dávala na FB příspěvky o bezcharakternosti Babiše *smich**smich**smich*

promon - tak to lituju, že se nikdy nedozvím, co za soudružka se tak výrazně pohoršuje nad současným premiérem...
Nechcete aspoň trošku naznačit...? :-D

motak - místo charakteru, si tam dejte postavu a je odpověď na světě.

hodnocení

0x

Postava je jedna věc - tady preferuji spíše štíhlejší dámy, ale podstatně víc řeším to, jak to má dotyčná srovnáno v hlavě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]