Nejste přihlášen/a.
Děkuji předem za odpovědi.
Jednou jsem v tramvaji slyšel rozhovor dvou týnejdžrů, kdy si jeden z nich sice vulgárně, leč zcela prozaicky a trefně posteskl: "Nad charakterem si ho nevyhoníš." Lituji - jen cituji. ![]()
To skeptic - no máte zajisté pravdu, ale já mám s pubertálních let docela silný zážitek s jednou velice hezkou slečnou, která však byla na inteligenční úrovni tehdejší automatické pračky - jenže co hůř - byla to přesně Boušková v Ženě za pultem, tedy hezčí než Boušková (což je asi většina ženských) ale ty soudružský a budovatelský kecy i v docela intimních chvílích byly pro mě silně za čáru. Paradoxem je, že celé to bylo v leetech 88-89 a ta dáma pak udělala docela politickou kariéru - rychle přehodila kabát a ano, i včera dávala na FB příspěvky o bezcharakternosti Babiše ![]()
![]()
Nechcete aspoň trošku naznačit...?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.