Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, no, krásně slunečno bylo v Praze i v pátek před třiceti lety - a skoro se to povedlo. Jen nikdo nemohl tušit, že se zase vrátí zpět a budou mít tak velký podíl na moci (že jim to ANO umožní). Tenkrát jsem souhlasil, souhlasil bych i dnes - jenom nevím, jestli myslíme stejnou politickou stranu (předpokládám, že Váš dotaz vychází z onoho staršího vtipu). Zdravím!
P.S. Včera bylo na Letné také hezky a uskutečnil se tam další pokus něco změnit a napravit.
My je tu nemáme zas, oni tu jsou pořád, protože se nikdo neodvážil zakázat je nebo je vypakovat. Ani OF, ani kdysi vládnoucí ODS ani Kalousek. A to na to měli 30 let. Tak ať se nikdo nediví, že jsou tu doteď a dostávají tak hlas rozhodovat. Co dělaly, nic, a teď jenom po všech koutech kafrají. Jo, to bychom viděli jiné tóčo, kdyby se dostaly k moci Husákovci, Štěpánovci , Kolderovci, Bilakovci...Pomoc.
Ano, jak píše Ben - uskutečnil se další pokud něco změnit, nebo napravit. Přirovnal bych to k únoru 1948 - tehdy se taky sešlo hooodně lidí a učinili podobný pokus - který jim tehdy bohužel vyšel .
No a vzhledem k tomu, že tu máme demokracii, jeví se jako lepší řešení - svobodné volby. To bylo ostatně i jedno z hesel v roce 89. Nynější Letná o volbách rad+ji vůbec nemluví , že... proč asi?
Neboli jinak řečeno - v roce 89 se demonstrovalo pro možnost svobody volby, dnes je to bohužel přesně naopak. Někomu se nelíbí volební výsledky, tak klacek do ruky a hrrr do ulic. Ještě že ty Lidové milice už odzbrojili
Babiš nechápe demonstraci na Letné. Já zase, proč nám vládne agent StB, banda komoušů zastoupená Ondráčkem, Falmerem a Konečnou, Grospi.ou, spravedlivá Benešová, neschopná Schillerová, křivý Hamáček, hloupá Maláčová a další hromada všehoschopných lotrů
-není to můj text, ale líbí se mi.
volby Jak silný mají mandát dle výsledků voleb strany čssd a ksčm. Je to vláda slepená a podporovaná ztroskotanci na hranici volitelnosti.
i když -
Babiš je nejlepší premiér po 30. letech od tzv. "sametové" revoluce - ale tím, že se nechal fašistickou bojůvkou milionů chvilek donutit k "velebení" V.Havla si moc u svých příznivců nepolepšil ! - škoda - preference u svých odpůrců nezíská a u příznivců spíše ztratí !
Když je tu už řeč o spolku "milion chvilek", také něco přidám-
Pane
, jestliže pan "prezident"vaším prostřednictvím nazývá Milion chvilek pro demokracii Milionem chvilek nenávisti, jistě mu nebude vadit, když ho recipročně budeme nazývat ožralým, dementním, kolaborantským, bolševickým prasetem, že ne?
- dnešní "demokracie a svoboda " je už holt taková - každá generace si tím pokrokem a bořením starých pořádků musela projít a občas z toho vzešlo i něco dobrého, co posunulo lidstvo o krok dopředu - i ten nenáviděnej "komunismus" - jsem zvědavá, k čemu nás posune dekadence a úpadek přirozených lidských hodnot tentokrát. Jelikož v dnešním světě vše probíhá stokrát rychleji - moc se na to netěším !
Ano, včera bylo moc hezky. Na Národní třídě chodili mladí mužové (někteří) v tričku. SEM tam všichni dohromady. Oslava svátku byla až městsky bombastická, nádherná ale lehce marnotratná. Nějak se těm nepražákům nedivím, že sočí na naše hlavní město, na co že si tou svou gotikou vydělává. A co dovede zorganizovat
na jedničku. A potom to muset všechno projít - i akce ve vedlejších ulicích - institucích - makačka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.