Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odvoz KOVU železo

Od: valda* odpovědí: 6 změna:

Zdravim

zeptám se mám na zahradě ještě po dědovi co dělal na šachtě dlouhé tak 4 metrové kolejnice těžké jsou jako P...se :D

mám jich asi 9 kusů děda z nich dělal nosné překlady nad garáž atd. já už je potřebovat na stavbu nebudu. A překáží mi to na zahradě. Do sběrny odvezu na vozejku max 200kg. Poraďte někdo co s tím flexou to asi nepřeříznu malou teda určitě ne .Napadá mě autogen ale kde ho pučit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

V tom kovošrotu

hahanaj*
hodnocení

0x

A co je nabídnout - prodat za nějaký peníz ,někomu by se třeba hodily?

valda*
hodnocení

zase vystavit je na inzerát tak nějakej vykuk je schopnej předstírat zájem a druhej den už na zahradě nebudou známe to tady v ČR

ladaadal*
hodnocení

0x

Nejdřív dej inzerát, třeba annonce, aukro...atd. Třeba se toho zbavíš, aniž by ses nadřel. Když dáš za cenu šrotu, jistě si to někdo vezme.

hanher*

Pokud je tam příjezdová cesta, každá sběrna si pro ně ráda v jejich režii přijede.

Peníze Vám vyplatí ihned po zvážení.

Ale pozor, kolejnice by se ze zákona vykupovat neměli, je lepší se předem dohodnout, možná budete muset napsat i čestné prohlášení o nabytí věci.

valda*
hodnocení

Oslovit sběrnu mě nenapadlo beru je většinou jako hrozné šejďíře teda aspoň tady u nás co jsou. Bál bych se že mě ojebou.

Zase prodat je nevím za kolik řikáte za cenu kovu . To mě taky napadlo ale jak je zvážit?

Tak určitě je škoda šrotovat na stavbu jsou k nezaplacení ..No uvidim co vymyslím . Zatim rady nic moc :D

Doufám tedy že to vůbec vykupujou ale když vezmou i kanál ze silnice :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]