Nejste přihlášen/a.
Zdravim
zeptám se mám na zahradě ještě po dědovi co dělal na šachtě dlouhé tak 4 metrové kolejnice těžké jsou jako P...se :D
mám jich asi 9 kusů děda z nich dělal nosné překlady nad garáž atd. já už je potřebovat na stavbu nebudu. A překáží mi to na zahradě. Do sběrny odvezu na vozejku max 200kg. Poraďte někdo co s tím flexou to asi nepřeříznu malou teda určitě ne .Napadá mě autogen ale kde ho pučit?
Nejdřív dej inzerát, třeba annonce, aukro...atd. Třeba se toho zbavíš, aniž by ses nadřel. Když dáš za cenu šrotu, jistě si to někdo vezme.
Pokud je tam příjezdová cesta, každá sběrna si pro ně ráda v jejich režii přijede.
Peníze Vám vyplatí ihned po zvážení.
Ale pozor, kolejnice by se ze zákona vykupovat neměli, je lepší se předem dohodnout, možná budete muset napsat i čestné prohlášení o nabytí věci.
Oslovit sběrnu mě nenapadlo beru je většinou jako hrozné šejďíře teda aspoň tady u nás co jsou. Bál bych se že mě ojebou.
Zase prodat je nevím za kolik řikáte za cenu kovu . To mě taky napadlo ale jak je zvážit?
Tak určitě je škoda šrotovat na stavbu jsou k nezaplacení ..No uvidim co vymyslím . Zatim rady nic moc :D
Doufám tedy že to vůbec vykupujou ale když vezmou i kanál ze silnice :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.