Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je?

Od: magdon® odpovědí: 14 změna:

Dostal se mi do ruky tenhle reklamní předmět. Na Internetu jsem sice našel firmu, která tuhle věc rozdává, ale nikde jsem se nedozvěděl, k čemu to má sloužit. Nevíte co to je? Napadl mě přívěsek na klíče, ale ten to asi nebude *nevi*.

Co to je?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

8x

Dobrý den, odhaduji, že se to má skutečně připevnit na kroužek svazku klíčů a při nákupu ten kulatý konec vrazit do štěrbiny v madle nák. košíku (místo mince). Zdravím!

doplněno 12.11.19 22:24:

magdon - ta dírka v předmětu přímo láká k tomu, aby byl umístěn u klíčů. Ovšem, neberte to jako povinnost, ale jenom jako možnost. Mně to přijde jako logické umístění, ale nikomu neberu možnost hledat předmět v kapse nebo ho mít na provázku a třeba na krku.

hodnocení

No jo, ten kulatej konec má skutečně přesný rozměr pětikoruny. Takže to asi použít půjde, ale moc praktické to nebude. Buď bych to musel pokaždé sundavat z klíčů, nebo by mi při nákupu svazek klíčů plandal u madla košíku.

72mona3*

Já mám u klíčů miniaturní karabinku, na které mám uchycen pro tento případ žeton (či jak se tomu říká) do vozíku. Žeton jen vycvaknu z karabinky, použiji, pak znovu přicvaknu. Takže i tak se to dá řešit (i s tímto předmětem). M.

ben®

72mona3 - jasně. Je škoda nevyužít každé dírky, která se nabízí .

72mona3*

Tak tak, vytesat do kamene *haha* M.

terribor
hodnocení

2x

Ale je to praktické, po uvolnění vozíku stačí tahem vyndat reklamní předmět ze štěrbiny, uložit klíče do tašky a vesele vytazit na nákup. A někteří jedinci ani vozík nevrátí zpět na své místo a nechají ho volně stát na parkovišti...

Aha, tak v tom případě je to naopak praktické. Člověk už pak nemusí vytahovat kolečko, ale vozík normálně zastrčit. Ale je také pravda, že to asi svádí k tomu, nechat vozík kdekoliv, protože lidé jsou neukáznění.

mathew

Ovšem zaparkovat a mít nachystaný vozík hned u auta taky není k zahození;)

72mona3*
hodnocení

2x
Táta stejným způsobem používá starý klíč (FAB). Taky to funguje. Má ho hozený v přihrádce na palubovce. M.
doplněno 12.11.19 22:27:

Sakra, a to jsem mu říkala, že by si to mohl nechat patentovat. Tak nic. :-D

berger*

:),já ten klíč od fabky mám provrtaný na druhé straně a navlečený na klíčích od auta. Ne vždy mám u sebe desetikačku...

občas taky, ale používaný klíč

hodnocení

0x

Ano, praktické to není, ale Ben odpověděl správně. Ne každý reklamní předmět je domyšlený, nebo praktický.;)

Přesně tak, je to nejlepší cesta jak ztratit klíče.

hodnocení

0x

Jasně, že je to reklamní předmět a ještě spojený s užitnou hodnotou jako odemykač nákupních vozíků. Proč by měl plandat? Jde to vytáhnout podobně, jako normální FABkový klíč, když se vozík odpojí od uzamčení. Jen to nepůjde použít v krámě : NORMA. Tam se ty věci zasunují do systému celé takovým šuplíčkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]