Nejste přihlášen/a.
Dostal se mi do ruky tenhle reklamní předmět. Na Internetu jsem sice našel firmu, která tuhle věc rozdává, ale nikde jsem se nedozvěděl, k čemu to má sloužit. Nevíte co to je? Napadl mě přívěsek na klíče, ale ten to asi nebude .
Dobrý den, odhaduji, že se to má skutečně připevnit na kroužek svazku klíčů a při nákupu ten kulatý konec vrazit do štěrbiny v madle nák. košíku (místo mince). Zdravím!
magdon - ta dírka v předmětu přímo láká k tomu, aby byl umístěn u klíčů. Ovšem, neberte to jako povinnost, ale jenom jako možnost. Mně to přijde jako logické umístění, ale nikomu neberu možnost hledat předmět v kapse nebo ho mít na provázku a třeba na krku.
No jo, ten kulatej konec má skutečně přesný rozměr pětikoruny. Takže to asi použít půjde, ale moc praktické to nebude. Buď bych to musel pokaždé sundavat z klíčů, nebo by mi při nákupu svazek klíčů plandal u madla košíku.
Ale je to praktické, po uvolnění vozíku stačí tahem vyndat reklamní předmět ze štěrbiny, uložit klíče do tašky a vesele vytazit na nákup. A někteří jedinci ani vozík nevrátí zpět na své místo a nechají ho volně stát na parkovišti...
Sakra, a to jsem mu říkala, že by si to mohl nechat patentovat. Tak nic.
Jasně, že je to reklamní předmět a ještě spojený s užitnou hodnotou jako odemykač nákupních vozíků. Proč by měl plandat? Jde to vytáhnout podobně, jako normální FABkový klíč, když se vozík odpojí od uzamčení. Jen to nepůjde použít v krámě : NORMA. Tam se ty věci zasunují do systému celé takovým šuplíčkem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.