Jenže pokud by se dnešní utečenci do Evropy chovali srovnatelně s utečenci z Evropy za dob WWII, tak jsem skálopevně přesvědčen, že by problém s migrací prakticky neexistoval. Ale i tupec musí vidět, že to, co se na Evropu hrne teď, je vše, jen ne zdrcení a pokorní utečenci před válečnými hrůzami.
Byla jsem akorát jednou a moc se mi tam, na ostrově, líbilo. Chtěla jsem ještě na jiný ostrov se podívat.
skeptic
Tak zkuste zamířit směrem k Ιόνια νησιά. Zakynthos, Kefalonia, Lefkáda...Plaváčci z černého kontinentu míří do Itálie, zatímco obohacení z Blízkého východu spěchá nejkratší cestou k Mutti Merkel. Iónské ostrovy jsou stranou. Možná tam bude párškiptarů, to je vše, v Praze je jich rozhodně víc.
Člověk, aby přežil, je schopen všeho. Víte, jak to bylo třeba za války? Nevidět, neslyšet, lhát, i sám sobě, dělat se lepší apod. Zkrátka se přizpůsobí. Pud sebezáchovy je silný.
Mně se hrozně na Rhodosu líbilo. Byli jsme na výletě v Kalithea, tam to bylo krásný a jako třešnička na dortu se tam v moři koupali samí pěkný mladý chlapi, vysportovaný. Takže na koukání úplně ideální. Jinak ještě ve vnitrozemí jsem byla. Tam se mi tolik nelíbilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.