Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budeme dál cestovat do Řecka?

Od: nikc® odpovědí: 32 změna:

Dobrý den. Budeme se bát jet na dovolenou do Řecka? novinky.cz/...

doplněno 09.11.19 14:32: Tak děkuju za odpovědi. :)

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

5x

Víc se bojim dojít z hlaváku na Václavák než jet do Řecka... Mmch. pokud nepojedeš přímo na Lampedusu apod. tak naprosto v pohodě...

hodnocení

Tak to já se nebojím chodit z Hlaváku na Václavák a naopak.

Až Řekové ten svrab vyženou, bude v Sherwoodu mnohem hůř ..

pavelpavel*

Ten už v té době nebude existovat Sherwood.

Sherwood je vječný, teda vedle Ječný ...

007cz

Byla doba kdy nám ten "svrab"byl dobrý.

e15.cz/...

skeptic
Řekl bych, že Řekové mají Lampedusu celkem na háku, starosti dělá spíše Italům. *smich*

Agente - svrab je obtížný parazit. Nikoli území ..

007cz

Svrab ( Sarcoptes scabiei) se dnes léčí. Různé nemoci se vyháněly snad někdy ve středověku.

Jenže pokud by se dnešní utečenci do Evropy chovali srovnatelně s utečenci z Evropy za dob WWII, tak jsem skálopevně přesvědčen, že by problém s migrací prakticky neexistoval. Ale i tupec musí vidět, že to, co se na Evropu hrne teď, je vše, jen ne zdrcení a pokorní utečenci před válečnými hrůzami.

hodnocení

A samí chlapi. Prý mají po těle ošklivý boláky.
007cz

Bohužel to vidí jen tupec,,,,, nikc, a žerou děti.

Kolik procent z nich pracuje, kolik procent parazituje, kolik procent provozuje trestnou činnost?

007cz

ra 252 neuronů, jak pracují členovci? Opravdu se nehodlám učastnit primitivní, xenofobní a zbytečné diskuze.

Jojo, agente - letos vzpomínáme rasistické akce Matiční.

Jaké je poučení?

skeptic
hodnocení

4x

V Řecku jsem doposud nebyl a v nejbližších třiceti letech se tam nechystám, bez ohledu na Sorosova jezulátka. *kafe*

hodnocení

Byla jsem akorát jednou a moc se mi tam, na ostrově, líbilo. Chtěla jsem ještě na jiný ostrov se podívat.
skeptic

Tak zkuste zamířit směrem k Ιόνια νησιά. Zakynthos, Kefalonia, Lefkáda...Plaváčci z černého kontinentu míří do Itálie, zatímco obohacení z Blízkého východu spěchá nejkratší cestou k Mutti Merkel. Iónské ostrovy jsou stranou. Možná tam bude párškiptarů, to je vše, v Praze je jich rozhodně víc.

007cz
hodnocení

2x

Budu.

Nebudu.

marcela1*
hodnocení

2x

Češi se nebojí ničeho - neboť na zlé migranty nevěří ...*smich*

13.11.19 07:58
hodnocení

Tak, tak
hodnocení

Člověk, aby přežil, je schopen všeho. Víte, jak to bylo třeba za války? Nevidět, neslyšet, lhát, i sám sobě, dělat se lepší apod. Zkrátka se přizpůsobí. Pud sebezáchovy je silný.

hodnocení

2x

Řecké ostrovy jsou ta nejlepší dovolenková destinace (aspoň v Evropě, podle mě). Nevím, proč a čeho bych se měl bát.

hodnocení

Bát se nemusíte. Taky nejste ženská, no. :-D
hodnocení

Jinak jethro na Vaši odpověď jsem čekala. :) Vím, že máte rád Řecko.

rek

I já mám řecké ostrovy v oblibě, nejvíc Krétu a Rhodos. Nebojím se tam příští rok zaletět.

hodnocení

Mně se hrozně na Rhodosu líbilo. Byli jsme na výletě v Kalithea, tam to bylo krásný a jako třešnička na dortu se tam v moři koupali samí pěkný mladý chlapi, vysportovaný. Takže na koukání úplně ideální. :) Jinak ještě ve vnitrozemí jsem byla. Tam se mi tolik nelíbilo.

junkers*
hodnocení

1x

Mě může ňáký Řecko políbít mou naleštěnou směrovku .. *slunce*

rek

A byl jste tam někdy?

junkers*

rek: viz. Skeptic .. :-D

hodnocení

0x

Nemám potřebu jezdit mezi šutry, jsou daleko hezčí místa.

hodnocení

Jo? A která třeba?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]