Dobrý den, zítra mám jít na pohovor s doporucenkou. Ale ta paní je mi nesympatická po telefonu. A nevím jak to uhrát s ní že tam nechci jít. Zněla jak nejaka namyšlená krava. Děkuju moc
Řekla bych, že hledáte práci, to bude nesympatických lidí co potkáte. Máte 3 měsíce na rozmyšlenou, v té době můžete klidně odejít a i oni vás mohou vyhodit, bez udání důvodu. Kráva, nekráva, sklopte uši a mazejte, rodiče vás věčně nebudou živit. Dobré pořízení a tvařte se mile.
Ale vždyť je to úplně jednoduchý - běžte tam,té paní po pravdě řekněte co si o ní myslíte a že práci odmítáte.Ona to zapíše do doporučenky a máte hotovo.Setkání na dvě minuty.
To jsou rady ty brdo. Asi nechápete lidi že mají jiný cíle než zaplivanou prodavačku . Aby lidi byli nešťastný. Okay. Že vy jste spokojeni je vaše věc. Mě je to buřt.
Praktické rady starších osob ,které mají už větší trochu zkušenosti že života ,než Ty!
lidus*
Jaké jsou tvé cíle, jaké máš vzdělání, jaké máš zkušenosti, věk, co už jsi dělal? Promiň tykání, promiň, že mám pocit, že ty vlastně žádnou práci nehledáš, hledáš jen důvody, proč být na dávkách. Mám známou mladou holku, jedna škola, druhá, třetí a stále základní vzdělání, všechny školy k ničemu, každá brigáda vyděrači co chtěli aby dokonce i pracovala. Sebevědomí a ambice na generálního ředitele, to bude i tvůj případ.
@kůarat - Asi nechápete lidi že mají jiný cíle než zaplivanou prodavačku . Máte na mysli život bez práce a bez starostí, když je přece možno pobírat tolik různých dávek?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.