Ahoj. Často když třeba čtu, učím se nebo se snažím usnout si zkusím odhadnout kolik je hodin. Samozřejmě se mi to ne vždy povede přesně ale většinou žasnu nad tím, že se trefím na minutu přesně a to bylo třeba i jednou, kdy to bylo hodinu a půl po té, co jsem se nedíval na hodiny. Nepochopil jsem to. Vím že jsem se na ty hodiny během té doby nepodíval, bylo to když jsem šel spát. Často se mi ale taky stane v různou dobu, že si řeknu že je nějaký čas - je jedno kolik hodin a minut, ale že končí na 6. Třeba 17:46 7:26 ... Často dělám nějakou činnost, najednou si řeknu že teď by mohlo být 6. A ono to tam je. Když se to stane. Každý den vícekrát tak z toho až zamrazí. Často je tam taky 5. Těch situací kdy těch 6 není je velmi málo. Trefím se třeba 3/4 pokusů. Dnes jsem třeba četl (v místnosti nemám hodiny) a zničeho nic mě napadlo, že teď bude něco 8...Ano, bylo 17:48. Můžu mít nějakou naučenou schopnos v podvědomí měřit čas. Je pravda že to zkouším už od mala. Je mi 19 Díky
Nemám žádné vyjímečné schopnosti a trefím to také s +- 30minut. Ale jednu schopnost mám, stěhuji známým postele, nevím sice proč ale já když je to špatně, podle mě, mám pocit, že ležím hlavou dolů. Zatím si to všichni pochvalují, že konečně dobře spí. Ahoj
Zdravím. To umějí zřejmě všichni savci. Každý pejskař vám potvrdí, že pokud se psem vykonáváte určitou činnost v pravidelný čas a sám opomenete, pejsek se přijde, takřka přesně, ve stanovený čas sám připomenout. Dokonce pozná i to, že je např. "sobota". Naši psi sami od sebe vždy v sobotu (kdy jsme chodili do psí školičky) pět minut před odjezdem přišli s obojkem v tlamě. Nikdy si to neslpetli, a nikdy nepřišli jiný den. Vždy pěkně v sobotu. Spíš by bylo u vás něco v nepořádku, kdybyste tuto schopnost neměl. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.