Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SMS flirt je podvod!

Od: jaja* odpovědí: 40 změna:
Ani tak nemám dotaz, jako spíše varování. Nedávno jsem si našla brigádu z domova na pozici SMS flirt chat operátora. Na tuto brigádu jsem se po čtyřech hodinách vykašlala. Šlo tam totiž o to, že na stránkách seznamky se vytvořilo cca 1500 dámských vymyšlených profilů (80% dle fotek byly mladé kočky). Jakmile se zaregistroval muž, začaly mu chodit zprávy od těchto holek (klidně 50 zájmů za půl dne). A to klidně šedesátníkovi psali osumnactky. Toto byly však zprávy rozesílané automatem. Aby muž odpověděl holce, která vypadala, že se s ním klidně vyspí, musel si zaplatit kredit (jedna zpráva kolem 30kc). Ve chvíli, kdy odpověděl přišli na řadu SMS operátoři (klidně i starý dědek si mohl hrát na to, že je roztoužená dvacítka), kteří mají za práci udržet chlapa na co nejvíce zpráv. Samozřejmě spoustu mužů napadlo poslat mobil nebo mail, ovšem jakékoliv kontakty, které muž pošle jsou vymazané systémem. To on ale neví. Protože ta holka na druhé straně ho chce nejdříve lépe poznat nebo má x důvodů, proč si nemůžou psát zdarma. Pánové se nikdy s tím na druhé straně nesetkají. Navíc, dost často se stává, že mu odpovídá pokaždé jiný operátor a musí pročítat historie chatu, aby navázal na předchozí.
Pánové, buďte rozumní, neplaťte za to. Je to k ničemu a funguje takto spousta seznamek nejen u nás.
Sdílejte mezi sebou, ať nevyhazujete peníze zbytečně. Operátor má za úkol být přesvědčivý, vypadá, že vás opravdu chce ta krásná holka z fotky, ale klidně si můžete psát s vaším starým sousedem.

40 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jak se říká: "Za blbost se platí a lidská blbost je nekonečná". Také mi chodí mnoho těchto nabídek(vzkazů) a schválně jsem na jednu juknul. Hned bylo jasné, že to není reál, ale vše podřízeno na kupování kreditů. Takové názvy, jako žhavý flrt atd., to je od začátku podvod!

porthos
hodnocení

1x

Podezřelá možná seznamka je, ale mnohem podezřelejší je platba. Platit přes holandské platební brány, jako v tomto případě, je v podstatě finanční sebevražda. Bez Vašeho vědomí si měsíčně z Vašeho účtu strhávají peníze, a když se ohradíte ve své bance, tak Vám řeknou, že si musíte vyměnit kartu, protože jste souhlasili při první platbě i s periodockou platbou po Internetu a ta je opravdu měsíčně prováděna, i když si platbu po internetu bloknete. To je opravdu ze strany mnoha českých bank svinstvo, že klientům neřeknou, že takto jejich systém funguje. Navíc tyto platební brány jsou velmi rafinované a skryté za krycí zprostředkovatelskou holandskou službou. Většina plateb neodchází tedy do Holandska, ale obvykle na Kypr, nebo často přímo do Ruska. Jejich farizejská volby uložení Vašich údajů o platební kartě funguje bez ohledu na zaškrtnutí pole o uložení těchto údajů vždy. Nikdy tedy neprovádět platby přes holandské platební brány, to je dobrá rada. Dá se to zjistit snadno ještě před zadáním platebních údajů.

paky4*
hodnocení

1x
Taky jsem nalít, jsem hlupák. Teď, když tráví člověk tolik času doma. Tak neví co nudou. Zaregistroval jsem se a koupil kredit. Zahltili mne zprávy s fotečkama a nabídkám na hžaví sex. Chvilku jsem si se dvěma psal, potom jsem jedné nabídnu email a schůzku. Přišla odpověď ve stylu, že to nejde a pojď si psát. Tak jsem druhé dopisovatelce nabídnul tel. číslo, a že jestli se nebojí jako jiný. Taky přišla vyhýbavá odpověď a z důvodu diskrétnosti radči zůstane na seznamce. A nakonec, když jsem si kredit nekupoval, tak už chodily zprávy i s nabídkou pošli tel. číslo. To už jsem tušil, že jde o podvod. Kredit jsem si koupil jen, abych si to potvrdil. A zase na moje nabídky přišly vyhýbavé odpovědi. Já svoje peníze utratil, no co. A mojí kartě končí platnost. Potom se od tamtud odhlásím. Ale parazitovat na citech lidí, to je hnus. Dejte si na online seznamky pozor!

gondzila
hodnocení

1x

Zasel jsem na site tajnalaska.com

vetsina fotek pro falesne profily oni tahaj z ruskych webu, identifikoval jsem vetsinu skutecnych holek pres vyhledavac yandex.ru

Je to vec pro policii, nebot je to cirej podvod.

hodnocení

0x

Děvče, objevila jsi Ameriku! Je mi 63 let a nevěřila bys, kolik takových zpráv mi denně chodí. A to nejsem nikde registrovaný!

Kolik? Mě ani jedna (30) :-D

jaja*
hodnocení

No, víte, já mám na mysli spíše pány, jež se registrují na seznamce. Po registraci jim chodí přímo v té seznamce zprávy od registrovaných holek, že se s ním chtějí seznámit. No a pány to zaujme, zaplatí cca 350 za 10 kreditů (tj. 10 zpráv) a myslí si, že se seznámí ať už na vztah nebo jen na sex. Proto jsem chtěla varovat, co je to za podvod.

hodnocení

0x

Že jsou seznamky po internetu podvod, není nic nového. Čteme o tom neustále.

etana*
hodnocení

0x

Jelikož sice všichni víme, že jsou seznamky online vesměs podvod a stejně tyhle podvodníci vydělávají miliony na zoufalcích, kteří uvěří vnucenému snu, tak je dobře, že slečna/paní varování uveřejnila, i když tím, že nenapsala, která seznamka to je svůj příspěvek k boji proti šmejdům moc nevylepšila, ale nejspíš to platí o všech.

elane

No všichni to určitě nevědí, ale dejme tomu, že to možná ví ti, kdo navštěvují tuto poradnu. Kdo se ale s něčím takovým zatím nesetkal, tak to ani netuší, případně možná i něco zaslechl, ale doufá, že zrovna on se nenapálí. Je dobře, že to zde slečna napsala, já na jejím místě bych už do nadpisu uvedla i jméno té seznamky: "Seznamka xy je podvod". Třeba by to pomohlo těm, kdo to neví (a těch je většina) a chtěli by si seznamku předem prověřit na internetu. Podle jména seznamky by tuto informaci zde v poradně dohledali.

Problém je, že hodně lidí si firmy, kterým (z různých důvodů) posílají peníze, předem neověřují, takže tu informaci zde bohužel nenajdou. I když je pravda, že dneska jsou podvod asi všechny seznamky. *bum*

Ale stejně je fajn, že to tu slečna zveřejnila.

*jasne*

jaja*
hodnocení

Tady konkrétně jde o ceskyflirt.com, ale vim, že to dělají i pro dalších minimálně deset. Proto jsem jméno nepsala, aby pánové dali pozor u všech. Navíc fungují teprve týden a už je tam přes 300 registrovaných mužů. A platí si za "seznámení" jak mladí, tak staří. Tak asi nevi ještě spousta lidí, že to je podvod.
michalx

jaja dik, jsem jeden s tech co taky naletely, opravdu jak je ted nuda tak clovek nevi co roupama delat, ale prohlidl jsem to, (ziju take v meste bohunice... [nevim kde prisli k mesu bohunice ani jestli vubec existuje] ziju take v meste brno...) takhle muze odpovidat jedine robot, clovek napise ziju v bohunicich nebo ziju v brne...
takze panove tajnalaska.com je tak maximalne na prohlizeni fotek :-/ jinak je to opravdu zdimani penez

lipanek
hodnocení

0x

Jste velice zdatná. Seznamka funguje teprve týden, Vy jste tam strávila pouhé 4 hodiny a celý systém tak perfektně prohlédla, prolustrovala, zorientovala se.

Skoro mi to připadá, že jste spíše konkurence.

jaja*
hodnocení

Vzhledem k tomu, ze jsem puvodne nazev zveřejnit nechtěla, tak jsem podle Vás konkurence?
michalx

jaja ma pravdu, takze konkurence (majitel sms) jsi spis ty, nazdar :(

jaja*
hodnocení

Týden jsem se skolila, tak vím, co a jak. Vše nam vysvetlili.

Jajo, ať je to jak je to, je správné, že jste nás informovala. Dáme si na seznamky pozor.

hodnocení

0x

Tak na trhu jsou 3 seznamky, které jsou myslím největší a nejznámější (Ran.., Sez..., Ště...) a 2 z nich jsou vlastně propojené-myslím si, že všichni víme o které seznamky se jedná. Na jedné se myslím platí nějaký menší poplatek za registraci a další jsou zdarma a platí se max za VIP, což je dobrovolné a i bez VIP se dá normálně seznamovat. Tak či tak, na všech 3 seznamkách defakto figurují stejní lidé, takže je vlastně jedno, kam se člověk mrkne. A mrkat jinam, do jiných tzv."seznamek", je blbost a zbytečnost..teda pokud to nejsou nějaké spešl seznamky erotické apod. A i na těch 3 seznamkách jsou fake profily, které vám rády odpoví i bez vaší inzerce :)

Tož asi tak o našich seznamkách..

pavelpavel*
hodnocení

0x

Všechno je podvod Jájo. To víš nová doba. Demokradcie. *ticho*

wik
hodnocení

0x

Takhle přžesně funguje ceskyflirt.com šel jsem to otestovat abych měl důkaz pro ostatní, automaticky chodí zprávy na váš profil, které jsou perfektně zpracovány, ale potřeboval jsem je toršku nachytat, tak jsem klikl vždy na nějaký profil a ´hle hned přišla zpráva, které práskla, že se jedná o automat. Jak tady píše v úvodu, že jsou na druhé straně operátoři, tak si myslím , že to funguje, protože jak odepíšete, na druhé straně určitě sedne operátorka a píšete si. Ale pozor už zprvu je jasné, že něco není v pořádku:

Kredity se platí 10 zpráv za 300,-? To už je nějaký hardcore ne?

A opět společnost zapsaná v nizozemsku a pozor na to bacha, tyto seznamka patří jednomu majitely, který těží peníze a je velký problém pokud máte automatické platby se dostat z této šlamastiky ven! Mám bohužl z touho nizozemskou společností špatné zkušenosti, ale s dobrým koncem, když jsem jim pohrozil soudem za krádež!

bruno
hodnocení

0x

ceskyflirt.com, taky je mi jasné, že je to podvod. Jenom nechápu jednu věc. Založil jsem si zde dívčí profil, jsem žena hledám muže od-do, včetně fotky. Doted mi nepřišel ani jeden vzkaz od chlapa, jenom tak zhruba 50 zpráv za den od holek, kde ještě navíc píšou zprávy typu, že se jim na fotce jevím jako sympatický chlap atd...:D

petr123*

Firma Cloudwokers

furie

Přesně,stejně funguje i tajnalaska.com :) do 5 minut po registraci své smyšlené identity (nelhala jsem jen v tom,že jsem žena a hledám muže) jsem dostala hromadu nadržených zpráv od fiktivních ženských profilů:-D

mirekfer
hodnocení

0x

Tak nevím jak to máte vy ale já jsem si tam našel super ženskou a už jsme se 2x viděli. Jsem docela i rád, že existují placené chaty jelikož tam prostě nejsou ty chudinky co hledají jen někoho kdo je bude dotovat ale prostě pořádný ženský. Takže já osobně této seznamce děkuji.

trump

to bude ta vyjímka, co potvrzuje pravidlo...

Držím palce, ale že jste se 2x viděli vůbec nic neznamená. Napište za půl roku...

Ferax má pravdu. Až tak po 10 setkáních bych děkovala této SMS seznamce, ne Bohu :).
hm*

Nejsi zaměstnancem nebo majitelem apod. té seznamky?

Hm, myslíte, že to přizná?
pavelpavel*
Nevěřím. Normální ženy se takto nechovají.
Prošel jsem si hodně seznamkami. Pokud hledáte flirt jsou dobré mileneckyvztah.cz mileneckaseznamka.cz, zijemenezavazne..cz Nečekejte však že někoho hned klofnete. Je to o taktice, slušnosti a vytrvalosti.
paky4*
Našel, ha ha ha.
Jdi na tři různý seznamky a jsou tam stejné fotky žen, jinak popsané v profilech. Mám totiž paměť na obličeje. A v PC si rozklikni tři seznamky na tři okna a porovnávej..
paky4*

Omlouvám se ,že to tak napíšu a ta ženská co sis tam našel byla na poprvé levá dlaň a na podrué pravá dlaň. Neměl si halucinace. Vrátil jsem se do profilu na tu seznamku a měnil místo pobytu. Ani na to ten robot nereagoval a posílá zprávy podle měst. A ještě mi napíšou, že vypadám na fotce dobře, a to tam žádnou nemám!

pavelpavel*
hodnocení

0x
Ano, je třeba o tom psát neustále. Nestydím se. Píšu vlastní zkušenost. Tato mě stála cca 1000 Kč než mi to došlo :( Je to přesně tak, jak píše slečna. Dopisoval jsem si asi s 5-ti "dámami" a pak mě teprve zarazilo, že nereagují úplně k věci. Ono jak je chlap nadržený nefunguje mu zcela mozek :) Je tam 100% fake profilů. Nevěřím, že se někdo s některou setkal. Jsou to weby místniflirt.com ceskyflirt.com a další které slibuji snadný sex.
michalx

jj, nabidka: ...napis mi mail nebo tel. at tu nemusim utracet... napises a odpoved opet na placene strance: ...vis ja si nejsem jista ze ych nestratila bezpecnost (nebo neco podobnyho) tak si radeji budeme psat zatim tady... jo takze za penize (i kdyz nechtela) i kdyz vlezt na jakoukoliv mailovku a vytvorit si ucet blablabla@cokoliv muze kazdej a je v pohode :-/

kladulak
hodnocení

0x
Ano je to podvod a MIDATES je úplně ten samí podvod!

petr123*
hodnocení

0x

Nejhorsi na tom vlastne, je že vedouci dělá žena Lenka Fulinova, ktera pracuje i v MM realitach :)

furie
hodnocení

0x

Tak nejenom jsou podvodné výše jmenované rádobyseznamky.Nedávno jsem nachytala chlapa,že se přihlásil na několik takových seznamek,mezi nimi i zmíněná MyDates.Na další z nich - tajnalaska.com - nacpal za dva dny asi 1400 Kč za kredity.Tipnete si,s kým je propsal?Ano,správná odpověď skutečně zní: s fiktivními profily!Kromě moře peněz za kredity na profily,nutící ho jen dál a dál psát a utrácet,poslal svůj telefon,mail,jméno a obec,kde bydlí,na některé i obnažené fotky včetně obličeje a taky kontakt na FB...Neskutečný nadržený blbec...Nehledě na to,že všecky zaslané údaje jsou taky zneužitelné.Radši si,pánové,místo lození na pochybné servery dejte studenou sprchu,přinejmenším ušetříte prachy,se všímavou partnerkou možná i vztah...

leenka
hodnocení

0x
Ale nejhorší je že podvod neni páchané jen na lidech co v seznamce nakoupí kredity na dopisování ale je páchané i na lidi kteří jsou u nich zaměstnání jsou to stránky chat z domu.com tak vyplníte přihlášku a začněte u nich makat píšete ty zprávy z těch falesnejch profilu oni vám slíbí výplatu a nikdy žádnou nedostanete hustý je to na to dát to na policii

asd1
hodnocení

0x

To jsi objevil Ameriku *smich*

karbos
hodnocení

0x
Hustý, to tu číst, já jsem na to narazil na titktoku, tam mají taky falešný profily a v popisku odkaz na tyhle stránky, z hecu jsem sě regnul přes samomazaci vygenerovaný mail a ejhle, ocitl se v iluzorním mužském ráji. Docela mě bavilo to projíždět, je to fakt hezky udělaný...pak jsem si zadal recenze na netu a nestačím se divit kolik chlapů už naletelo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]