Nejste přihlášen/a.
Podezřelá možná seznamka je, ale mnohem podezřelejší je platba. Platit přes holandské platební brány, jako v tomto případě, je v podstatě finanční sebevražda. Bez Vašeho vědomí si měsíčně z Vašeho účtu strhávají peníze, a když se ohradíte ve své bance, tak Vám řeknou, že si musíte vyměnit kartu, protože jste souhlasili při první platbě i s periodockou platbou po Internetu a ta je opravdu měsíčně prováděna, i když si platbu po internetu bloknete. To je opravdu ze strany mnoha českých bank svinstvo, že klientům neřeknou, že takto jejich systém funguje. Navíc tyto platební brány jsou velmi rafinované a skryté za krycí zprostředkovatelskou holandskou službou. Většina plateb neodchází tedy do Holandska, ale obvykle na Kypr, nebo často přímo do Ruska. Jejich farizejská volby uložení Vašich údajů o platební kartě funguje bez ohledu na zaškrtnutí pole o uložení těchto údajů vždy. Nikdy tedy neprovádět platby přes holandské platební brány, to je dobrá rada. Dá se to zjistit snadno ještě před zadáním platebních údajů.
Jelikož sice všichni víme, že jsou seznamky online vesměs podvod a stejně tyhle podvodníci vydělávají miliony na zoufalcích, kteří uvěří vnucenému snu, tak je dobře, že slečna/paní varování uveřejnila, i když tím, že nenapsala, která seznamka to je svůj příspěvek k boji proti šmejdům moc nevylepšila, ale nejspíš to platí o všech.
No všichni to určitě nevědí, ale dejme tomu, že to možná ví ti, kdo navštěvují tuto poradnu. Kdo se ale s něčím takovým zatím nesetkal, tak to ani netuší, případně možná i něco zaslechl, ale doufá, že zrovna on se nenapálí. Je dobře, že to zde slečna napsala, já na jejím místě bych už do nadpisu uvedla i jméno té seznamky: "Seznamka xy je podvod". Třeba by to pomohlo těm, kdo to neví (a těch je většina) a chtěli by si seznamku předem prověřit na internetu. Podle jména seznamky by tuto informaci zde v poradně dohledali.
Problém je, že hodně lidí si firmy, kterým (z různých důvodů) posílají peníze, předem neověřují, takže tu informaci zde bohužel nenajdou. I když je pravda, že dneska jsou podvod asi všechny seznamky.
Ale stejně je fajn, že to tu slečna zveřejnila.
jaja dik, jsem jeden s tech co taky naletely, opravdu jak je ted nuda tak clovek nevi co roupama delat, ale prohlidl jsem to, (ziju take v meste bohunice... [nevim kde prisli k mesu bohunice ani jestli vubec existuje] ziju take v meste brno...) takhle muze odpovidat jedine robot, clovek napise ziju v bohunicich nebo ziju v brne...
takze panove tajnalaska.com je tak maximalne na prohlizeni fotek :-/ jinak je to opravdu zdimani penez
Tak na trhu jsou 3 seznamky, které jsou myslím největší a nejznámější (Ran.., Sez..., Ště...) a 2 z nich jsou vlastně propojené-myslím si, že všichni víme o které seznamky se jedná. Na jedné se myslím platí nějaký menší poplatek za registraci a další jsou zdarma a platí se max za VIP, což je dobrovolné a i bez VIP se dá normálně seznamovat. Tak či tak, na všech 3 seznamkách defakto figurují stejní lidé, takže je vlastně jedno, kam se člověk mrkne. A mrkat jinam, do jiných tzv."seznamek", je blbost a zbytečnost..teda pokud to nejsou nějaké spešl seznamky erotické apod. A i na těch 3 seznamkách jsou fake profily, které vám rády odpoví i bez vaší inzerce
Tož asi tak o našich seznamkách..
Takhle přžesně funguje ceskyflirt.com šel jsem to otestovat abych měl důkaz pro ostatní, automaticky chodí zprávy na váš profil, které jsou perfektně zpracovány, ale potřeboval jsem je toršku nachytat, tak jsem klikl vždy na nějaký profil a ´hle hned přišla zpráva, které práskla, že se jedná o automat. Jak tady píše v úvodu, že jsou na druhé straně operátoři, tak si myslím , že to funguje, protože jak odepíšete, na druhé straně určitě sedne operátorka a píšete si. Ale pozor už zprvu je jasné, že něco není v pořádku:
Kredity se platí 10 zpráv za 300,-? To už je nějaký hardcore ne?
A opět společnost zapsaná v nizozemsku a pozor na to bacha, tyto seznamka patří jednomu majitely, který těží peníze a je velký problém pokud máte automatické platby se dostat z této šlamastiky ven! Mám bohužl z touho nizozemskou společností špatné zkušenosti, ale s dobrým koncem, když jsem jim pohrozil soudem za krádež!
ceskyflirt.com, taky je mi jasné, že je to podvod. Jenom nechápu jednu věc. Založil jsem si zde dívčí profil, jsem žena hledám muže od-do, včetně fotky. Doted mi nepřišel ani jeden vzkaz od chlapa, jenom tak zhruba 50 zpráv za den od holek, kde ještě navíc píšou zprávy typu, že se jim na fotce jevím jako sympatický chlap atd...:D
Tak nevím jak to máte vy ale já jsem si tam našel super ženskou a už jsme se 2x viděli. Jsem docela i rád, že existují placené chaty jelikož tam prostě nejsou ty chudinky co hledají jen někoho kdo je bude dotovat ale prostě pořádný ženský. Takže já osobně této seznamce děkuji.
Omlouvám se ,že to tak napíšu a ta ženská co sis tam našel byla na poprvé levá dlaň a na podrué pravá dlaň. Neměl si halucinace. Vrátil jsem se do profilu na tu seznamku a měnil místo pobytu. Ani na to ten robot nereagoval a posílá zprávy podle měst. A ještě mi napíšou, že vypadám na fotce dobře, a to tam žádnou nemám!
jj, nabidka: ...napis mi mail nebo tel. at tu nemusim utracet... napises a odpoved opet na placene strance: ...vis ja si nejsem jista ze ych nestratila bezpecnost (nebo neco podobnyho) tak si radeji budeme psat zatim tady... jo takze za penize (i kdyz nechtela) i kdyz vlezt na jakoukoliv mailovku a vytvorit si ucet blablabla@cokoliv muze kazdej a je v pohode :-/
Tak nejenom jsou podvodné výše jmenované rádobyseznamky.Nedávno jsem nachytala chlapa,že se přihlásil na několik takových seznamek,mezi nimi i zmíněná MyDates.Na další z nich - tajnalaska.com - nacpal za dva dny asi 1400 Kč za kredity.Tipnete si,s kým je propsal?Ano,správná odpověď skutečně zní: s fiktivními profily!Kromě moře peněz za kredity na profily,nutící ho jen dál a dál psát a utrácet,poslal svůj telefon,mail,jméno a obec,kde bydlí,na některé i obnažené fotky včetně obličeje a taky kontakt na FB...Neskutečný nadržený blbec...Nehledě na to,že všecky zaslané údaje jsou taky zneužitelné.Radši si,pánové,místo lození na pochybné servery dejte studenou sprchu,přinejmenším ušetříte prachy,se všímavou partnerkou možná i vztah...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.