Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč ta sova tolik houkala?

Od: fuxa* odpovědí: 28 změna:

"A húú a húú a húú..? Nezná někdo důvod? *zed*

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A ta kráva mléko dává- bůůů,a to tele hubou mele-buu,a ta koza chodí bosa-mééé,a to kuře krákoře-píp-běhá po dvořé,má sovička "houká" doma v komoře*smich**zed*

doplněno 14.04.13 19:54:

"Sebod"-pouhá švanda,chápete?:)

doplněno 14.04.13 19:55:

Apropos,tento dotaz se Vám zdá normální?*bzum*

sebod*

neodpovídáte k věci *zed*. Sova houkala, páč : ta na Tebe lásko má *srdce**smich*, něco ví a nepoví...

doplněno 14.04.13 20:06:

Wamp. Vážně to je legrace? *zed*No, vidíte a já se snažila tento dotaz pojmout naprosto vážně. *bum*Opravdu jsem se domnívala, že tazatele enormě zajímá, proč ta sova tolik houkala*ee*? nakonec proč by mě měl tento dotaz udivit? tazatel slyší sovu houkat a chce znát příčinu. mě se to zdá docela normální dotaz :D.

Ale jestli si tazatel tady z nás dělá švandu, tak Vám velice děkuji, že jste mě na to upozornila *placni*. Už mu neodpovím :D. A kdyby se tazatel náhodou chtěl zeptat, proč kočka leze dírou a pes oknem, tak ho pošlu někam ...*smich*

ar*

Co se dohadujete u nás žijící Sova pálená nehouká. Houká Výr velký. *smich*

sebod*

No, Are. A je to tady *bum*. Tazatel slyšel houkat SOVU. Chápeš to? SOVU. Nikoliv VÝRA. A teď se ukaž. Proč SOVA houkala, když vlastně ani nehouká? *zed*

doplněno 14.04.13 20:25:

figurééék. Ješte Ty nám v tom dělej guláš! *stop* To je jako bych napsala, že tazatel byl v lese, ptá se proč houkala sova a on to přitom byl vlak na nedalekém přejezdu. Jestliže tady nebudeme odpovídat přímo k věci, budeme zpochybňovat tazatele, který VÍ , KDO houkal, tak se výsledku nedobereme. Jestli někomu houká ještě něco jiného, nechť si laskavě založí nové vlákno s dotazem , co že mu to vlastně houká a proč.*ee* Tady houká SOVA *smich*

doplněno 14.04.13 20:27:

Are. Ještě jednou zpochybníš sovu a jdeš *bezim*.

doplněno 14.04.13 20:29:

Are. Tazatel Ti jasně napsal, že sova houkala húúú, húúú. Ale sanitka dělá - húůůú, húůůú. Ten rozdíl přece pozná i malý dítě *bzum*

ar*

Protože sova byl Výr. *smich* A kdo ví co to vlastně slyšel, bez tak to byla sanita. :D

doplněno 14.04.13 20:29:

Prostě Sova nehouká a fertig, ještě tak můžu připustit, že Sova byl ortoped. *tuc*

doplněno 14.04.13 20:35:

Nesmysl, u nás na malém městě sanity houkají krátce húúú a húúú. mame malé sanity. Velké sanity, které dělají húúúů a húúúů, ty mají až v "hradci". *klik*

doplněno 14.04.13 21:07:

No a navíc teď koukám, že tazatel doknce slyšel jen húú a húú a ne húúú a húúú. Pravděpodobně jde o ostravsko :)

Tak to si ovšem budete muset vyřídit s autorem písničky Karlem Vackem

Ten napsal, že to byla sova a basta *bum**smich*

ar*

Tak s Karlem o tom dám určitě jednou řeč, ale ještě chvilku počkám. *smich*

sebod*

Paka, koukám, že se nudíš...

doplněno 14.04.13 21:28:

Dnes fakt bylo nádherně. Já byla na zahradě - pohoda. Jo a taky mi tam řval nějaký pták *smich*. Bažant. No a teď babo raď. Jak se nazývá ten zvuk, co vydává bažant? Žívý, ne skleněný!

A pro busse. Ten bažant TEN naháněl bažantnici, ten chtěl ukojit chtíč. Ale na zahradě už byly jen hrdličky a ty na něho kašlaly a cukrovaly se jenom spolu *srdce**smich*

ar*

Koutkem sleduji ZOOM, ale mám dobrou náladu, krásný sluneční den, projížka na kole a jak jsem jinde psal "rudí" mi dnes v Číně udělali radost. Takže spokojenost, žádná nuda.

figurek*

sameček Puštíka taky houká docela slušně.

ladinpraha*
hodnocení

0x

No přece aby se odlišila od ostatních tvorů. Když bude řehtat, tak přiběhne kůň a co si s ním sova počne?

hodnocení

0x

Stačí si najít - znát text písníčky

Jednak:

do hnízda jí vítr fouká,
a proto pořád jen houká,
lítá až do svítání,
nemá čas na spaní.

A taky:

Ta na tebe, má lásko,
něco ví a nepoví,
proto včera tolik houkala,
hů a hů a hů.

figurek*
hodnocení

0x

no houkala hú a hú a hú a na mě se tak divně koukala, protože na tebe má lásko něco ví a nepoví.

Ona ta sova moc dobře viděla, že si užíváš někde jinde a s někým jiným. *tuc**pusa* _______*bum*

ccc*

Omyl. Nehoukala sova, ale vlak.

buss
hodnocení

0x

Láká sováka, chce ukojit chtíč.

sebod*

Buss. nech si ty sexystický poznámky, ano? Sova, jakožto ženská, je romantická.Takovýhle nízký pudy můžeš přiřadit jenom ke chlapovi (sovákovi). A ten, nehoukal...

ar*

To ne, ale zase si s Menšíkem rádi zabékali.

ar*

Tak jestli láká Sováka, to se chudák nahouká. Bohužel *plac*

hop®

Třeba najde mladýho... *smich*

ar*

Mladý je Schmitzer to už není PAN Sovák.

sebod*

No, Hopíku...Tak Tys tady chyběl *zed*. Teď už v tom bude vůbec nepřehledno *smich*

ladinpraha*

Nakonec z toho vyleze, že to byla Antonína Sova a psala básně.

ŠIMEK: ... když ponocnej dělal hú hú, co potom dělala sova?
GROSSMANN: Sova? Antonína Sova? Psala básně. Ovšem přes den psala Antonína Sova. Proto měla tak výborný verše. *smich*

hop®

No Sovák býval taky Schmitzer...

ar*

Civilním jménem ano, ale jinak PAN S.

hop®

S..., tedy tak či tak...

... nechci hodnotit kvality jednoho či druhého herce a vůbec se dnes nechci hádat. Jen jsem trošku rejpnul do debaty, už toho nechám! Ale podle mne každý z nich je v něčem kvalitnější než ten druhý...

ar*

Vždyť já to neberu ani jako hádání. Ona ta celá "otázka" je spíše vtípek

lidus*
hodnocení

0x

Už tu bylo "PROČ TEN JETELÍČEK ROSTE U VODY". Asi proto, občas napíšu vnučce říkanku a jedna je Úhoři na moři potkali dva delfíny, ptali se jich na cestu kam jinam než do Číny...teta želva kareta ta už jednou byla v Číně, cestovala na lodi plave totiž děsně líně...". Manžel také říkal, je to nesmysl, proč, proto aby se to rýmovalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]