Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolesti rukou a neudržení věci

Od: daniel2 odpovědí: 4 změna:
Ahoj chci se zeptat když mi bylo 10 let tak mi rodiče dávali do kouta a dávali mi 5 knih těžkých a měl jsem bolesti a trpěl jsme hodinu každý den a když jsem dospělí tak mám problém něco udržet v ruce a ruka mi začne brnět a nedokážu dlouho něco ve vzduchu udržet ale dole to dokážu udržet jestli někdo neví jestli se dá s tím něco dělat nebo já nevím když chci něco pověsit něco těžkého tak to v ruce dlouho neudržím a ruka mi začne bolest jsem zvyklý tahat těžké věci ale pořád nevím co to způsobuje díky za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Myslím, že neurolog by mohl pomoci. Když ne ten, tak pak psycholog.

skeptic
Rozhodně druhý jmenovaný. :-D

Začala bych neurologa nebo ortopeda.

lipanek
hodnocení

0x

Také si myslím, že by ruce měl vidět neurolog a určit, kde je chyba. Určitě mu nezatajujte, čím jste si jako malý prošel.

Až Vám určí diagnózu, tak se nastaví vhodná léčba. Podle níže přiloženého odkazu je možností více.

Dojděte za nejdříve obvodním lékařem, vystaví žádanku. Ten obvodní už Vás viděl a léčil tento problém? Udělejte to pro sebe, protože potíže se mohou zhoršovat.

---------------------------------

Můžete mít poškozené nervy z nepřiměřené zátěže v mládí, to jsou zrůdné metody výchovy.

zdravovek.eu/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]