Nejste přihlášen/a.
Nemyslím si, že matematici a fyzici jsou známější a populárnější než jiní machři svého oboru. Mě rozhodně na první dobrou nenapadne 10 fyziků nebo matematiků, jako Vás. Z těch "vašich" bych ze sebe vysoukala tak sotva půlku. O některých z nich sice možná vím, že "něco" vymysleli, ale o většině z nich vám nic moc neřeknu. I když zrovna příběh Y. Perelmana mě docela zaujal.
Každý jsme zaměřený jinak, vy sledujete matiku a fyziku, ostatní sledují jiné obory. Říkají vám třeba něco jména Bedřich Hrozný, Michael Ventris, Georg Fridrich Grottefend, H.C Rawlinson, A.H. Layard, Robert Koldewey, Heinrich Schlieman, J.F.Champolion? Tak ty zase obdivuju já. A myslím, že nejsem sama. O nich samotných, jejich objevech a jejich oboru existuje spousta knih, akorát vy se asi zajímáte spíš o tu matiku a fyziku.
A nemyslete si, že třeba lékaři – objevitelé nejsou známí a populární. Přečtete si třeba knížku Paula de Kruifa: Bojovníci se smrtí. A tak to máte v každém oboru.
V každém oboru jsou geniální lidé a objevitelé, nikdo ale nezvládne sledovat všechny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.