Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přiletěli k vám havrani?

Od: nikc® odpovědí: 15 změna:

Zdravím. Viděla jsem je poprvé dneska. Tak jsem je přivítala. :-D Ale připadá mi, že přiletěli nějak pozdě.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x

Prvního jsem viděla včera-Praha. Ozobával nám ořechy na ořešáku.

hodnocení

3x

Ruské vlaštovky jsou v nás už týden a dnes se to potvrdilo tím mrazem.

malpakapucin
hodnocení

2x

Havrani? K nám naštěstí ne, ale očekávám, že v dohledný době přiletí na Hrad...*smich*

hodnocení

Nerozumím, jak to myslíte... Ale to je asi jedno. *smich*

malpakapucin

Myslím to tak, jak si myslíš, že to myslím...*smich*
Prostě tím chtěl básník říct, že nejsou havrani, jako havrani...*smich*

lidus*
hodnocení

2x

Zatím havrany nevidím ale tolik sýkorek co je letos tady ještě nebylo. Loupu jim do krmítka ořechy, mají lojové koule a říkala jsem jim, potvory ještě si máte co najít sami venku, nezvykejte si na to.

hodnocení

Sýkorky taky vidím a lítají mi na balkón vybírat hmyz.

No tak u mně mají každý rok papání, ale letos jsem ještě neviděla ani jednu.

lidus*

Ajo, říkal manžel, že na chalupě je sýkorek co nikdy nebylo a bydlí na střeše zalezlé pod panely fotowoltejky, že by jim tam bylo teplo?, nevím. Krmit do krmítek se chodí spolehlivě ale vodu prý nepijí. A ti havrani u nás stále ještě nejsou a že jich tu bývá.

72mona3*
hodnocení

2x
Havrany jsem neviděla už pár let. Kavky ano, krkavci tu také přelétávají. Ale už mi na zahrádku dorazily sojky. Letos poprvé. Možná kvůli mizejícím lesům v okolí. Naštěstí jsem si nechala udělat druhé (a větší) krmítko. *placni* M.

hodnocení

0x

Jetě včera jsem se dívala a divila se, že ne. Podívám se zítra. Ale jak jsem koukala, ono je momentálně na leckde na severu tepleji než u nás

prestik*
hodnocení

0x

U nás žijí celoročně, v zimě je jich samozřejmě násobně více. *kafe*

hodnocení

A kde žijete? Když jsem byla v Polsku, tak tam byly vrány taky v létě. Vypadaly jinak než ty naše. Byly hnědočerné.

prestik*
02.11.19 09:57

U-kraj.

hodnocení

0x

Jo, přiletěly. Už Někdy ve středu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]