Nejste přihlášen/a.
Stačí si uvědomit, že každá myšlenka je energie a proto se některá z vašich hrozných představ může vyplnit. Říká se tomu, že jste to tomu člověku přitáhla. Rychle pryč od černým myšlenek, protože tím ubližujete lidem, které máte ráda. Tohle mějte stále na paměti a vaše blízké si představujte štastné a zdravé.
Vzpomínám,že už jednou tady takový dotaz byl. To máte prostě v hlavě a jen tak to z té hlavy nedostanete. Prostě je to tam, jsou to trochu i narušené nervy, proto ty myšlenky. Možná, kdybyste se svěřila se svými obavami těm nejbližším, tak to s vámi proberou, mohou vás povzbudit, jinak by to možná chtělo popovídat si s psychologem. Jestli vás to hodně sžírá.
Milá laddenko, Tím, že se o někoho nebo něco bojíte, nikomu nepomůžete. Pokud by se něco hrozného mělo stát, tak svými myšlenkami tomu stejně nezabráníte. Zbytečně trápíte sebe a možná i své blízké neustálým strachem o ně. Měla jsem takovou tchýni, a bylo to fakt hrozné. Říkám bylo, protože tchýně už není. Nikomu se nic hrozného nestalo, ale ona sama sebe nakonec opravdu utrápila svým hrozným strachem o celou rodinu.
Protože když člověk žije v neustálém strachu - ve stresu, jeho tělo funguje v omezeném režimu, orgány nefungují, jak mají, a to se časem podepíše na jeho zdraví. Stres je příčinou spousty nemocí. To asi víte, ale opravdu se nad tím zamyslete. Posílám několik článků, ostatní si můžete najít sama.
Neustálým strachem - stresem nikomu nepomůžete, jenom pomalu nebo možná i rychle ničíte sama sebe.
Tak trochu ano, vysloveně nomen omen a snad se nedopustím trestného činu dle § 404: Když pozoruji neuvěřitelnou natalitu obyvatel v okolních domech a zejména nedaleké ubytovně, což zhruba za dekádu povede k pádu cen nemovitostí v širokém okolí, napadají mně velmi černé myšlenky...zvláště s přihlédnutím k faktu, že jediná schůdná cesta k nápravě vede výhradně přes naplnění skutkové podstaty dle výše uvedeného paragrafu.
jakkoliv jsem zapřisáhlý ateista - jsem přesto pověrčivá a říká se, že černými myšlenkami a představami neštěstí přivoláváte ! - proto se jich bojím, jako "čert kříže" . Okamžitě začněte myslet na něco jiného, jděte si zaběhat, nakupovat, nebo tak něco ...
Děláte dobře, že se bráníte černým myšlenkám a vůbec to nemá nic společného, zda je někdo věřící nebo ne, pověrčivý nebo nepověrčivý, síla myšlenek je měřitelná, je to energie.
S černýma myšlenkama jste nám přivolala havrany, což je pozitivní. Jinak černé myšlenky mívám taky a snažím se s nimi bojovat nebo je nějakou činností zahnat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.