Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jihlavské podzemí - věříte na DUCHY?

Od: sabrina® odpovědí: 4 změna:

Ahojky, je to nějaký rok zpátky , co dávali pořad " Na vlastní oči " a v jednom díle natáčeli v jihlavském podzemí. Reportér tam zůstal přes noc a zjevil se tam duch...opravdu ho natočil na kameru...Myslíte, že je to možné? *sok**nevi**sok*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

arecibo*
hodnocení

0x

Chtělo by si to prohlédnout ten příspěvek.

Kdysi jsem se o to zajímal a vím, že duchové jsou citliví na elektronická zařízení - fotoaparáty a videokamery a jim se moc často nezjevují:)

hodnocení

Můžete se na to mrknout třeba tady: pechacpetr.blog.cz/...

technikjirik*
hodnocení

0x

Když se ten duch objevil, tak to asi možné je...ne?

To že něčemu nevěříme, ještě neznamená že to neexistujea stejně tak naopak. To že o něčem někdo mluví a podává pochybné důkazy ještě neznamená že je to skutečné. Tisíckrát opakovaná lež se stává pravdou, stejně tak tisíckrát opakovaný mýtus se stává historickou skutečností.

Pokud můj mozek zaznamená nějaké sluchové a zrakové vjemy, rozklíčuje je podle toho jaké možnosti a informace má v sobě uloženy. Pokud budu sstudovat fakta tak, že studuju duchy, pak můj mozek bude vjemi interpretovat jako duchy. Pokud budu studovat jevy jako fyzikální anomálie, pak bude můj mozek uvidí třeba zvířený prach ve hře světelné luminiscence vycházející z roskládajících se organických zbytků at už živočišného nebo rostlinného původu.

Tam kde žili a pohybovali se lidé nebo zvířata, tam jisto jistě uvidíme duchy. protože náž mozek podprahově dekoduje pozůstatky těchto tvorů, ale vědomí to zatím neví, ale vmozku už tato informace je. Proto je tato informace základem pro interpretaci jakých koliv jevů. Věřím tomu, že někdo viděl duchy a věřím tomu že je i cítil, ale jsem přesvědčen, že těchto duchů není potřeba se bát, protože jsou to jen organické pozůstatky...

hodnocení

0x

Nedávno jsme s manželem byli na výletě v jihlavském podzemí...Je to hodně zajímavé a stojí to za výlet. Oni Vám tam zhasnou a Vy vidíte ducha na vlastní oči...já při tom měla takový nepopsatelný pocit po těle...Zajeď te si tam a přesvědčíte se sama. Je tam i krásná zoologická zahrada, hlavně pro malé děti, protože není velká, a je se na co dívat. Já na něco mezi nebem a zemí věřím a hodně mě život přesvědčil, že různé nevysvětlitelné situace se dějí...*sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]