Nejste přihlášen/a.
Sousedovi v zahrádkářské kolonii hned na okraji města něco podkousalo a odneslo tři z 10slepic a velkého kohouta. Je možné, že to byla kuna , nebo že by liška? Nikde tam ale není les , jenom pole.
jistě snad se tolik nestalo?, jde mi hlavně o to,kdo má zkušenost s kunou nebo lasicí,nebo co by to mohlo být,děkuji.
a to jsem se nějak provinil,že píšu velká písmena? ,podstatná je snad otázka. dyž Vás to tak irituje,nemusíte mi odpovídat!
Ježiš, to se špatně čte !
Kuna to nebyla. Kokout slepice brání, může být poraněn, může zdechnout, ale kuna jej neodtáhne. Když kuna vyplení kurník, tak po ní v kurníku zůstanou mrtvé slepice s vysátou krví. Nějakou slepici může kuna odtáhnout, ale kohouta nedá.
Nikoli po kuně ale po lasičce zůstano mrtvé bez krve-ty vysají krev a zbytek nechají !Dala by i kohouta!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.