Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koho nejradši sledujete na Instagramu?

Od: kexx odpovědí: 16 změna:

Koho nejradši sledujete na Instagramu?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Neumím odpovědět, koho nejradši. Sleduju především fotografy, protože hledám poučení a inspiraci. Tak aspoň pár náhodně vybraných z mých sledování:

instagram.com/...

instagram.com/...

instagram.com/...

instagram.com/...

instagram.com/...

doplněno 25.10.19 08:53:

Ale abych byl přesnější, nesleduji žádného člověka, ale sleduji jeho fotky nebo výtvory.

hodnocení

3x

Co je to ten Instagram? :-P

iz*
hodnocení

1x

Nikoho. Nechodím tam, vím jen, že Instagram existuje.

ee

Toto asi není nejlepší místo pro Instagram. *smich*

lidus*
hodnocení

0x

Znám ten název ale mám svůj život a cizí mě nezajímá. Nejsem na žádné sociální síti a myslím, že nikdy nebudu.

skeptic

Přesně tak, naprosto souhlasím. Weby typu ČSFD, FDB, DK nebo CBDB ovšem nejsou "čistokrevné" sociání sítě, proti účasti tam nic nenamítám. *slunce*

hodnocení

0x

Nemám a netoužím někoho sledovat a ani aby někdo sledoval mně.

hodnocení

0x

Nikoho, nezajímá mě to. Nejsem otrok zbytečných sítí. Nevidím v tom žádný přínos. Pro komunikci se "světem" mě bohatě stačí SMS a mail.

hodnocení

0x
Nikoho. A koho sledujete Vy?

klop
hodnocení

0x

*sok* Nesleduji nikoho, nejsem estébák. Instagram je pěkná ptákovina.

hodnocení

0x

Na Instagramu nejsem a nebudu. Mám jen Facebook, kde nejčastěji sleduji naše město. Občas Zoo Praha, jeden oblíbený e-shop, našeho starostu, v létě tábor, kam jezdívají vnuci...

Ale napadlo mě, jestli takovým předstupínkem sociální sítě není i tato poradna. Ne, opravdu nikoho záměrně nesleduji, přesto si myslím, že už vím, kdo je velmi seriózní zde a tedy i v životě, kdo je vtipálek, kdo popudlivý, kdo chce mívat poslední slovo... Vím, kdo je pejskař a kdo má blízko k rostlinám, kdo k dopravě či kutitsví. Odhadnout i přečíst se dají některá povolání. Pár lidí zde prozradilo bydliště. Plus mínus se dá odhadnout i věk rádců. Klasické sociální sítě vyvolávají závislost. I zde je nás poměrně dost, kteří denně minimálně nakoukneme. Nikdy jsem na Facebooku neudělila like, ale zde se také běžně hodnotí kvalita. Někdy body, jindy slovem. Vnitřní poštou komunikujeme a uzavíráme hlubší přátelství. S minimální znalostí sociálních síti nemohu a vlastně ani nechci srovnávat. Přesto si myslím, že Poradna zárodkem sociální sítě je.

motak
Je to presne tak, jenom to ma tady jiny format nez treba facebook.
A o to usmevnejsi jsou vykriky typu "mam vlastni zivot a cizi me nezajima"

renda2
hodnocení

0x

Na Instagramu se chlubí ti, kteří se mají čím chlubit. Buď známé osobnosti, modelky apod. Obyčejný člověk asi nikoho moc nezajímá.

hodnocení

0x

Vím že to existuje a vím o čem to asi je. Ale vůbec mne to nezajímá. Zrovna tak nečtu bulvár a nerozklikávám žadná videa se známými "osobnostmi", typu Agáta, i když toho je pořád plný seznam. Jak kdo zhubnul, nebo se rozvádí, nebo je nevěrný, nebo ukazuje to co nemá na nějakých fotkách. Ale vidím upoutávky a někdy to i nepříjemně bliká, asi aby to člověka donutilo na to kliknout a číst nějakou koninu. Jediné, co jsem často rozklikla byla jedna kuchařka, která chodila po restauracích, tam si dala nějakou specialitu a tu pak doma vařila po svém. Tak ta mne docela bavila. Ale už hodně dlouho jsem ji neviděla. Asi toho nechala, ani si nepamatuji na její jméno.

hodnocení

0x

Nemám zájem někoho sledovat, Instagram nemám a ani to neplánuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]