Nejste přihlášen/a.
Když nevíte, tak neodpovídejte... lysohlávky způsobují rozšíření zornic, kdy zornice drží stálý tvar... mě pulzovali ... pravda, v té době jsem zažíval stavy psychózy, podobné schizofrenii, ale podobné odpovědi si vyprošuji, děkuji...
lol... nemůžu se zeptat milost pane normálně i tady? Je to trestné?... sorry, že jsem takový, ale už mě unavuje takovéto jednání lidí vůči těmto věcem a hlavně vůči duševním poruchám, o kterých nic neví a ani je nazažili, ale přesto mají "jasný" obrázek, který je ale úplně mimo... ano, mohl jsem toto předpovědět, ale myslel jsem, že lidé budou normálně odpovídat... tak se omlouvám, že jsem to jsem vůbec dával... asi lidská zvědavost, je spíš na obtíž...
Pokud by to bylo častěji, tak je to na návštěvu lékaře. A pokud po drogách, tak je dobré si uvědomit, že extáze je střídána depresí a že narkomani umírají mladí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.