Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chápete reklamu na ČSOB?

Od: polo odpovědí: 11 změna:

Chápete někdo, proč mají v týhle reklamě

ten kluk i holka bosý nohy? U tý holky bych to ještě pochopil, ale u kluka mi to příjde trochu zvláštní. Chápete někdo význam? Horolezec čistě bosej nechodí a puberťáka taky s džínama a holejma nohama zároveň taky moc nevidíte.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Reklama není na to, aby se chápala, reklama je na to, aby zaujala. Obvykle hlavně tím, jak je blbá a nesmyslná.

k0lar
21.10.19 20:29

*smich*

k0lar
hodnocení

0x

Ja toho typka chapu a udelal bych to stejne na jeho miste. Hodnekrat za sebou menis obleceni a hlavne uply kalhoty, ktery je lepsi prehodit vzdycky naboso. Stejne vsichni vedi ze jde o reklamu tak cemu to pak vadi. Otazka je jak hodne tam ses videt. Stejne ale jako treba v atelieru pri foceni by mel tenhle kluk bosy nohy tak je ma i v reklame.

72mona3*
hodnocení

0x

Na tuto reklamu je potřeba se dívat pozorněji. Vás zaujaly bosé nohy. A vite, proč mají bosé nohy? Protože celou dobu stojí na jednom místě před plátnem, oblečení v trikotu a je na ně promítáno. Suplují figuríny. To oblečení je součást projekce, není skutečné. Zajímavý nápad. M.

polo
hodnocení

No jo! To je pravda a určitě dobrá připomínka! Ale stejně by asi šla projekce použít kdyby si vzali bílý ponožky nebo nějaký návleky a možná by to i dostalo další rozměr. Nebo jestli se reklama točila přes léto a bylo jim horko?

k0lar
hodnocení

0x

btw jakou pro tohle pouzivate formulaci? Rikate "naboso", nebo "bos"? Nebo "bosy nohy" nebo "holy nohy"? :D Si predstavte ze ste ten reziser a chcete aby tam byl bos. Budete to vubec rikat nebo byste mu spis rekli at si proste sunda ponozky?

polo
hodnocení

Řeknu "potřebuju abys tam měl bosý nohy, tak si sundej ponožky". *smich* Ale jo, hodně lidí říká "holý nohy".

hodnocení

0x

Reklamy mě nezajímají. Do reklamy se dávají buď nové produkty, aby prorazily na trh, nebo ležáky, které nikdo nekupuje.

junkers*
hodnocení

0x

To je vtipné, huhehe.*haha*

"keš na co chceš". Tadyta je aspoň ftipná. Kdybych u nich už dávno nebyl tak k nim jdu ..

hodnocení

0x

Já ty bosé nohy vůbec nevnímala, musela jsem si to pustit 3x za sebou a soustředit se jim na nohy. A ta reklama se přece netýká oblečení, ale banky a ta směřuje k něčemu úplně jinému. Tu reklamu jsem ještě neviděla, ale kdybych ji viděla v televizi, tak bych tomu, že nemají boty, vůbec pozornost nevěnovala. Vlastně bych té reklamě nevěnovala pozornost vůbec. ;)

72mona3*
Je to zvláštní, jak mají někteří "úchylku" na bosé nohy. Není to jediný dotaz, který se toho týká*cteni* M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]