Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Partner/ka na procházky

Od: elane odpovědí: 21 změna:

Zdravím všechny rádce i náhodné návštěvníky,

Právě jsem narazila na tento web, kde prý Můžete najít někoho, s kým se půjdete projít .občas se tu někdo ptá, kde a jak najít spřízněnou duši, tak mě napadlo, že by to možná někoho mohlo zajímat. Nevím, jestli to funguje, ale proč to nezkusit. Myslím, že je to dobrý nápad, tak to "posílám dál".

https://www. Sportpartner. Com/cz/prochazkypartner

Tak ať vám to šlape.

*jasne*

Chtěla jsem to sice dát do diskuse, ale nějak jsem to popletla. Teď už to nenapravím, ať to když tak přesune sys.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rorschach*
hodnocení

4x

Zkus třeba FB a najdi si nějakou skupinu ve svém městě nebo čtvrti. Nedávno jsem třeba u nás někde viděl, že se hledá někdo na nordiccosi.

Facebook je lepší. Přes ten, přes přátele, jsem našla kamaráda.

ten nemám, nepotřebuji dávám informace o sobě na veřejnost.

hodnocení

1x

Odkaz od elane jsem prostudovala, zaregistrovala a nakonec když jsem si chtěla otevřít profily, musela bych zaplatit 178,- Kč /týdně. Je to sice dobrý nápad, ale vidím, že se na tom dá bez práce krásně vydělávat, co lidé nevymyslí. Po zkušenostech se seznamkami ale vím, že muži se se ženami nemají zájem procházet a povídat si. Chtějí jiné věci, jen to snaží maskovat.

Delino, vidím to stejně. Mám zkušenosti podobné. Jinak chápu, že to elane myslela dobře a chtěla pomoci. Tak je to dražší než jsem myslela. Už jsem tam zaregistrovaná více jak rok, tak třeba je to teď trochu jinak. Akorát jsem si na Seznamka.cz dala inzerát, že hledám na sport partnera. Ozval se mi jeden, že by šel na squash nebo plavat. Tak jsme šli na squash a ten mě tak honil, že jsem si málem vyvrkla kontník. Pak jsme se už nesešli. Neměli jsme si co říct. Je těžké najít někoho, s kým si vyloženě sednete.

Nick, myslím, že jste ho ale oklamala Vy. Chtěla jste partnera NA SPORT. Asi to byl opravdu zdatný sportovec a s tím jste nepočítala. Tak Vás honil, myslel si, že jste, jako on, což nebyla pravda.

Měla jste tedy napsat - mírně či střídmě sport, potom na kafíčko. A našla byste takového, který by na tom byl jako Vy. a měli byste si o čem povídat, než s náruživým sportovcem.

Chce to nebalamutit, napsat pravdu. Jinak jsou zklamané obě strany. Jaga.

hodnocení

0x

Tam se ale musí platit. Proto tam nechodím. A už ani nepotřebuju :). Mám na procházky partnera.

doplněno 19.10.19 11:06: Poslední dobou mi posílají e-maily, že mi někdo kouká na profil anebo píše zprávy. Ale jakmile vylezu na tu stránku, tak uvidím zprávu, že musím nejdříve zaplatit. A to ještě neznamená 250 Kč nebo kolik. To ale neznamená, že někoho najdu. Mám se seznamkami nedobré zkušenosti. I s placenými.
doplněno 19.10.19 14:43:

Elane, přímo od nich. Musí se tam platit, jinak se nedostanete ani na svůj profil. To je podobný jako na Badoo. Navíc se říkalo, že tam dávají smyšlené profily.

elane
hodnocení

Aha, mohlo mě napadnout, že to nebude zadarmo. Já to nezkoušela, i když nápad mě zaujal. Tak to se omlouvám za reklamu, admin nebo sys to můžou vymazat.

I když na druhou stranu, ono za většinu aktivit, kde se chcete seznámit, se asi musí něco zaplatit. Mám na mysli různé kroužky, společné činnosti, popřípadě seznamky. Předpokládám, že toto bude stále levnější, než cokoli jiného.

elane
hodnocení

nicku, ty emaily, o kterých píšete Vám posílají z té stránky partnerech na procházky? Nebo mluvíte obecně o seznamkách?

Já s nimi zkušenost nemám, takže fakt netuším, jak to funguje.

iz*

@Elane,

snaha někomu pomoci, upozornit na něco zajímavého podle mne není reklama.

elane
hodnocení

pro nick ve 14:43: Tak jsme snad touto diskuzí alespoň vysvětlili, jak to vlastně funguje. Škoda, vypadalo to jako zajímavý nápad. Mě by asi ani nevadilo, že se za to platí (tedy kdybych to chtěla využít). Horší je, pokud by opravdu vytvářeli falešné frofily a odpovědi.

hodnocení

0x

Já bych šla na procházku, ale musíme jít pomalu, mám trochu operované koleno. :) Lepší by to bylo na kole.*tanec*

hodnocení

0x

Nevyužiju, ale velmi si vážím vašeho sdílení. Není to zas až tak obvyklé. *pusa*

pes*
hodnocení

0x
Hodne lidi si jako kamoše porizuje psa, na prochazky idealni, pokud teda nepotrebujete pokecat*mala*
id

Pes je na druhou stranu hrozně omezující. Nemůžete ho vzít tam, kde byste chtěl, nemůžete jen tak odcestovat. Ano, můžete se s ním 2 x denně procházet kolem paneláku a někdy kousek dál.

Mně by se líbil jaguár nebo levhart. To by byl krásnej mazel. *smich*

hodnocení

0x

Ten web je nedostupný, uveďte ho správně.

iz*

Včera přes den byl normálně dostupný. Dneska stačí odmazat mezery vložené do adresy.

aja*

Stranky Sportpartner jsou prezentovany tak, ze jde o seznameni zdarma. Ale neni tomu tak, musite se zaregistrovat a pokud nekomu napisete a on vam odepise, tak bez zaplaceni se k precteni odpovedi nedostanete. Zaplatit uz mate i za to, ze se nekdo na vas profil jenom podiva. Takze pokud si nekdo vytvori profil, zaplati poplatek a odepisi dalsim osobam, ktere ale poplatek nezaplati, tak nema sanci se s temito osobami spojit. Pokud nezaplatis - nic si neprectes. Nejak ale opomenuli tuto skutecnost uvest hned na uvod. Aja.

honza129

Zkusil jsem to, zaregistroval se, oslovil dvě ženy ale odpověď od oslovených bez zaplacení nelze přečíst. Myslím že ty profily možná jsou opravdové ale většina jich nemá označení prémium a to znamená že nemohou komunikovat, tudíž si ani moje oslovení nepřečtou.

liska5
hodnocení

0x

Treking-seznamka. Zde taky lze najít někoho na výlety.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]