Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vkládám odkaz pro "staromilce", kteří vzpomínají na staré DOS hry a už si je nemohou zahrát na svém PC. Hry emulují DOSBox přímo v prohlížeči a je jasné, že vše nemusí fungovat správně. Ovšem, i tak je to snad stále zábavné a jsou to hezké vzpomínky. Tak, hodně zábavy a zdravím!
Zkusila jsem jen Tommy´s Patience II, ale hra se v prohlížeči nespustila...
Na Archive.org se najdou i starší operační systémy a další software. Vůbec je tam spousta zajímavých věcí.
iz - souhlasím, že ta stránka je plná zajímavostí a chce to jen mít čas (a schopnost) vyhledávat. Pokud jde o DOS hry, tak jsem zatím spustil vše - Wolfenstein 3D, Pac-Man, Prehistorik 2, Prince of Persia (jen Duke Nukem 3D jsem ukončil předčasně, protože se hra načítala dlouho - načítalo by se asi 700 MB).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.