Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tmavý motiv poradny

Od: jethro® odpovědí: 26 změna:
26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, myslím, že tmavý motiv se zde již v minulosti testoval, resp. admin měl připravená různá barevná provedení webu, ale setkalo se to s odporem uživatelů poradny. Zdá se, že odpor byl již překonán a nyní je tmavý motiv už většinově přijatelný. Pro lidi s "kvalitou" zraku na úrovni toho mého je to úleva a jednoznačný přínos (konečně vidím i písmenka ). Zdravím!

Myslím, že v minulosti to byla pouze apokalyptická verze ke konci světa v roce 2012 (?), kdy vše vč avatarů bylo černobílé. Dalo to tenkrát opravdu hodně práce a bylo to pouze na jeden den. :)
Ale vlastně ano. Nějaké barvení tu bylo, ale tmavý motiv to vyloženě nebyl.
ben®

admin - je pravda, že vyloženě propracovaný tmavý motiv to tenkrát nebyl, ale zkoušel jste několik kombinací změny barevnosti písma a pozadí (šlo jen o návrhy a žádný už jste dále nepoužil). Myslím, že šlo jen o obrázky (návrhy).

Je vidět, že všechno má svůj čas. :)

72mona3*
15.10.19 20:46
hodnocení

0x

Souhlasím*cteni*

babu
hodnocení

0x
Bezva, nebolí oči :)

junkers*
hodnocení

0x

No taky to teď testuju ..

Je to prostě čím dál víc návyková ta poradna ..

To je hroznýho času co sem člověk civí, zatímco život si sviští ..

iz*
hodnocení

0x

Jj, večer je příjemný. Škoda jen, že není tmavý i editor.

jj, taky mě to zlobilo. Úplně jsem zapomněl, že editor má vlastní css a než jsem na to přišel, tak s tím nešlo nic udělat. *smich2* Pozdě, ale přece. *pozdrav*

hodnocení

0x

Tmavý režim - Moje otázky - Do které jsem založil a Do kterých jsem přispěl --> Názvy otázek nutno zesvětlit, jako je tomu na domácí stránce.

Hodně odkazů v sekci Moje Poradte.cz je stále špatně čitelných, např.:

Tmavý motiv poradny

Jde asi hlavně o nastavení monitoru... ale beru, je to zesvětlené :)

karel556*
hodnocení

0x

Tmavý motiv, teď jsem ho zapnul a fajn, už u něho zůstanu*zdravi*

hodnocení

0x
Pro mé oči fantazie.
Díky za něj.

hodnocení

0x

Upozornění při přepínání do tmavého režimu považuji za zbytečné - zdržuje !

Tmavý motiv poradny #2

To tam být musí. Musíme předpokládat, že hodně co sem chodí nejsou PC protřelí a mohl utrpět šok jak se vrátit zpět. :) Pokud chcete tmavo, musíte klik obětovat. :)

72mona3*

Admine, ale při přechodu zpět to není. Taky jsem z toho byla v šoku:-D M.

No, nerad bych vedl debatu o slově NORMÁLNÍ, ale je to přechod do normální - chronicky známé verze. Šok se nečeká. :) Ale klidně ti tam to varování přidám... *sarkasmus*
berger*

*smich2* Četl jsem to teď jen letmo,jedním okem a dočetl jsem se,že hodně lidí,co sem chodí,prostřelí PC a utrpí šok. *smich*

A mám po klávesnici,kafe nemá ráda... /Chápu,že jde o překlep/.

72mona3*

Dobře. Přestaneme střílet, být v šoku...a plivat kafe...a necháme zatím vše tak jak je. Ano? *frajer*

berger*

Souhlas.

72Mona3, OT - Ursa má 26kg,to malé roztomilé štěně...*ee*,*smich*

72mona3*

Berger - no to je drobeček, určitě samá noha*slunce*

berger*
hodnocení

0x

Ze zvědavosti jsem to zkusil,před chvílí a beru. Za mě *palec2*. Jen kolem smajlíků se dělá náznak divného rámečku,ničemu to nevadí.

72mona3*

Jo, já už jedu na tmavém i ve dne *frajer* M.

pavelpavel*
hodnocení

0x

Trochu lovím doplňky pro Firefox a zrovna jsem narazil na další pro všechny stránky a má možnosti nastavení dvou úrovní a barev. Jmenuje se DARK READER a zhasne všechny weby které chcete. Šetří oči, peníze i monitory. Zkuste. Je to obdoba zdejšího tmavého motivu. Večer to fakt vítám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]