Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kyblík z KFC

Od: kybl odpovědí: 9 změna:
Dáte si to občas? Nevíte jestli je to na váhu nebo fakt jen na kusy? Ty jsou totiž dost různě velké, dokonce jen 3cm jako jednohubka. Co když dají víc malých? Jestli je to spravedlivě na váhu, tak to vyváží většíma, jinak by to bylo to šizení *sok*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A co se jich zeptat?

kybl
hodnocení

No jasan, jen teď zrovna jak? Ale pokud nikdo neví, tak až jindy půjdu kolem, nebo zkusím telef. Aktuálně jsme to doma zblajzli, je to mňamka. Až to dělení *smich* *plac* *tuc*

hodnocení

0x

Mně ty kousky připadají plusmínus stejné, zas takový rozdíl v tom není. A i kdyby, tak těch pár deka masa nemá smysl řešit. Jeden kousek je větší, jiný menší, v tom množství se to srovná.

kybl
hodnocení

No a co když tam naházejí víc malých než velkých, to by nebylo fėr, rozdíl je až 10cm *bum* váha vy to spravedlivě vyřešila *ee*

Kyble, nebuďte puntičkář. Jednou dají více jindy zase méně. Copak mají čas to vážit a dělat to přesně, když tam mají tolik zákazníků? I mě se stalo, když jsem si dala malou tortillu, že byla míň naplněná než jindy. Záleží na tom, kdo to dělá.

kybl
hodnocení

Víte co je na tom kybliku napsáno? Že jsou to originální kousky ručně zpracované a každý je úplně jiný, nenajdete dva stejné - tím se sichrujou *ua* Už proto by to chtělo váhu.

72mona3*
hodnocení

0x

Občas si koupím stripsy (nebo twister). Tuhle mi jedna z obsluhy říká: jeden kousek byl menší, tak jsem vám dala jeden navíc... *slunce* A stejně tak jsem u twisteru měla dvakrát podmíráka. Jednou jsem to neřešila, podruhé ano a dostala jsem náhradu. Stačí se ozvat. Na požádání převáží. M.

doplněno 15.10.19 23:00:

Každý produkt má stanovenu váhovou toleranci. Občas to bývá u baleného zboží znázorněno třeba +/- 5g. Tady to bude podobné. Hranolky vám také dávkují od oka (kolik se jich tam vejde), přepočítáváte je? *frajer*

Převažuje se při reklamaci (nebo pokud mají namátkovou kontrolu *hledam*, možná). M.

kybl
hodnocení

Fakt převáží? Takže váhu mají ! Já si zatím teda nemohl stěžovat neb z 12kousku bylo 10 spíš větších, ale je to asi otázka náhody a domů kupujete kočku v pytli, je to vždy překvápko *sok*

hodnocení

0x

Sice to není odpověď na otázku, ale i tak: Starší synek je na KFC expert, a našel tenhle recept. Dělali jsme to doma, a prý se to tomu "skutečnému"KFC až k nerozeznání podobá (takže tajemství odhaleno):

recepty.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]