Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak by měl vypadat krásný muž?

Od: malinka odpovědí: 39 změna:
Ahoj!
Jak by pro vás měl vypadat krásný muž? Měl by být hubený, kulatější, vyrýsovaný nebo by měl mít velké svaly a "six pack"? Kolik by měl přibližně měřit? Jaké vlasy: krátké, dlouhé? Samozřejmě vlastnosti bývají většinou důležitější, ale zajímá mě váš názor.

39 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalverner
hodnocení

6x

Krásný muž by měl vypadat jako já.:)

kik
15.10.19 09:51

*smich*

hodnocení

4x

Považuji to za naprosto hloupý dotaz, každý člověk má jiné představy o kráse. Kdo se líbí jednomu, nemusí se vůbec líbit druhému. A dodám, krása není podmínkou ani zárukou kvalitního vztahu.

lidus*
hodnocení

2x

Ahoj, napíši svůj příběh. Když jsem se seznámila s mým mužem, přijel ostříhaný, holený, navoněný, v tesilkách a košili s kytkou. Uf, hrůza, já měla ráda kluky v odrbaných riflích s vlasy na ramena co si uměli dát pivo a porvat se na zábavě. Za 40 let manželství můžu říct, že je ten nejúžasnější a nejspolehlivější člověk kterého znám. Fakt nezáleží natom jak ten člověk působí na první dojem, nakonec jsem si ty jeho obleky oblíbyla a když se každé ráno na chalupě neoholí, ptám se, něco se dějě? Měří 184cm a snad celý život váží 82 kg, posilovnu neviděl ani z rychlíku, jezdí na motorce, hraje nohejbal a na chalupě chodí celý den v montérkách a jelikož stále něco opravuje, je špinavý a smrdí olejem.

Zeptala-li byste se mě před lety, řekla bych vysoký, štíhlý, tmavovlasý, dlouhovlasý a s rameny, že sotva projde dveřmi.

culdabulda1*
hodnocení

2x

každý muž je krásný, pokud má sexapeal a je osobnost !

hodnocení

2x

Je to subjektivní, každý má tato hlediska někde jinde. Kdo je pro někoho krásný, je pro jiného průměrný. Ale o kráse to není, to je slaboduché hledisko. Na každého je potřeba pohlížet podle toho jak se chová, co umí, jakou má povahu a pod.

72mona3*
hodnocení

1x

Líbí se mi, jak všichni opakuji to zažité klišé: na vzhledu nezáleží. Taky to opakuju, ale jestli tomu věřím? Ne.

Zrak je totiž pro lidi primárním smyslem. A až poté nastupují ostatní vjemy a samozřejmě rozum. Takže pokud si vybíráme partnera pro život, musí nám sednout jako celek. V ten moment opravdu oželíme vzhledové nedostatky. Kolikrát už jsem slyšela od různých párů: když jsme se poznali, vůbec se mi nelíbil... Takže ano, na vzhledu nezáleží (:-P), ale to neznamená, že se neotočím za hezkým chlapem.

Vysoký, ramenatý (nikoliv namakaný), upravený... Trochu jako Vincent D`Onofrio. M.

Vysocí chlapi jsou vesměs hubení...což se mi nelíbí.Ale ani ne malí.Záleží jak jsem vysoká.. .nemám ráda vyholené prsa i nohy,,je to nepřirozené. A ty dnešní účesy,,já bych si asi chlapa nevybrala z těch dnešních krasavců

Pro Monu - není to klišé, můj první manžel byl krasavec, ale sobec a děvkař. Když jsem potkala druhého v práci, rozhodně mě nezaujal a vůbec by mě nenapadlo, že se dáme dohromady. moc krásy rozhodně nepobral, ale časem mě upoutala spousta jeho vlastností,charakter, vědomosti.

72mona3*
Ale ovšemže to je klišé ;)
Význam:
• zautomatizovaný nebo otřelý slovní obrat
• cokoli, co se stalo všedním, otřelým či nezajímavým proto, že je toho nadužíváno
Ale jinak přece souhlasím, že pro život si nakonec vybereme někoho jiného, než "malovaný obrázek". Bohužel spousta lidí nemá šanci ukázat, že pod tuctovým (nebo až nehezkým) vzhledem je ukryto něco víc... M.

hodnocení

0x

Hodně velké svaly se mi vyloženě nelíbí a nějaký hezoun, ani náhodou. Chlap musí mít charizma a aby nebyl hubeňour. Všimněte si, že každé z nás se líbí jiný muž a krásný? Krásný opravdu nemusí být.

malpakapucin
hodnocení

0x

Jednoduchý. Hodně starej, hodně bohatej a na smrt nemocnej...

lucie*
hodnocení

0x

Pro mě je krásný ten, který se umí postarat a zajistit ženu. To je potom krásný každý...tohle jsou ale vlastnosti.

Takže když vezmu jen fyzickou dtránku, tak musí být přirozený-žádný gel, žádný nepřirozený účes ani vůně. Samozřejmě šíhlý a s hrudníkem. Nekoukám ani tak na břicho, ale na chlapský vyrýsovaný hrudník...a nesmí mít velký zadek, to je jasné.

michalverner

Pro vás je krásný každý co má naditou a hlavně otevřenou peněženku.Takovým se říká zlatokopka.*smich*

paolo

Takže nejaky takový hrudník krásný jako to byl nedávno?

postimg.cc/...

hodnocení

0x

A co takový missák internetu?

Jak by měl vypadat krásný muž?

Takovíto jsou nejvíc žádaní..

hodnocení

0x

Krásný muž, nevím. Já už na vzhled u muže nekoukám. Ale nejkrásnější ženou světa je Bella Hadid. Jaké má vlastnosti už nikoho zřejmě nezajímá.

doplněno 17.10.19 10:28: Zrovna jste vybral fotku, kde jí to nesluší. Mně se tedy moc líbí.
doplněno 21.10.19 09:46:

Mně ta Bella Hadid připomíná Hanu Maciuchovou zamlada. A ta neměla plastiky. Omlouvám se, že to není úplně k tématu.

filmovyprehled.cz/...

berger*

Uff,nevěděl jsem,jak vypadá Bella Hadid,tak jsem se zeptal googla. Jsem jen chlap a tak jsem chtěl vidět nejkrásnější ženu. Z googlu na mě vypadlo toto! To je fakt žena? A krásná?

K výběru chlapa - za svůj život jsem potkal tři dlouhodobé partnerky. Všechny měly ideál - vysoký,ramenatý,vysportovaný,vlasy. Jsem malý,plešatý,vzteklý pakátl... Sport nesnáším...*smich*

Jak by měl vypadat krásný muž? #2
klera*
Fakt se vám nelíbí? Myslím, že většina žen by vraždila za to vypadat jak ona.
Jak by měl vypadat krásný muž? #3
pavelpavel*

Berger : nic moc takových je.

berger*

Nikc,tak asi máte pravdu,byl jsem přesvědčen... Někde na netu jsem zahlídl článek,že je fakt nejkrásnější. Prý to dokázali matematici,spočítali,že je nej... *nevi**smich2*

idanova*
hodnocení

0x
Zdravím. Dotaz vypadá na 1. pohled trochu infantilně, ale názory se budou hodně různit. Já za mlada potkala dokonalého kluka. Vysoký, urostlý, ramenatý, perfektní zadek, krásné zuby, dokonalé tmavé vlasy, chytrý, zábavný. A už jsem si myslela, že je to ON. Ale pak mi k nosu přiblížil obličej na 2mm, a když jsem ucítila jeho pižmo, bylo úplně stejné, jaké má můj táta. A byl konec. Takže krásný muž a ten vyvolený, nebývá (z důvodů věru hodně různých), ten samý. Ida

farm
hodnocení

0x

Jako Vinnetou, případně jako Old Shaterhand

pavelpavel*
18.10.19 10:25
hodnocení

0x

Jako Mič? *sok*

Jak by měl vypadat krásný muž? #4
culdabulda1*
to je "břídil" - můj typ je lepší - namátkou ... a ačkoliv jsou dnes v módě spíše vyholení šamponci - "chlapi" snad ještě chvíli nevymřou, pokud ovšem nebudou genderově "vyhubeni" *smich*
Jak by měl vypadat krásný muž? #5
Jak by měl vypadat krásný muž? #6
Jak by měl vypadat krásný muž? #7

hodnocení

0x

U chlapů je to těžké. Jediný, který by asi splňoval kritéria byl za mlada Alain Delon. Ale víc se mi líbil třeba Robert Redford, i když jeho tvář nebyla tak dokonalá. Ale chlap, který by třeba podle mne stál za hřích, byl Clark Gable, ale jenom v tom filmu "Jih proti Severu". Ne v každé roli byl tak neodolatelný. A to znamemená co? No to znamená, že daleko víc záleží na osobnosti kterou ten chlap vyzařuje a takové té magické přitažlivosti, než na nějaké kráse a dokonalosti. No a namakané svaly někde ve "fitku", to už vůbec ne. To bývají většinou "vymyté mozky". Ne vždy, ale většinou.

hodnocení

0x

Krásný muž je hlavně mladý. Jak bude tazatelka mluvit řekněme za 30 let? Krása netrvá věčně. Někde jsem nedávno četla, že ten představitel Old Shatterhanda než umřel, tak ho na ulici lidé nepoznávali. A to nebyl zas tak starý. Ale zestárl. U těch herců je i třeba 10 let znát. A přicházejí o role, popularita klesá.

doplněno 19.10.19 12:00: Ale na ženský se tazatelka neptá.
doplněno 19.10.19 12:45:

Naštěstí.:-D

klera*
Zase zrovna u chlapů není výjimka, že stárnou do krásy. *srdce*
culdabulda1*

souhlas ! - to ženský jsou na tom hůř a ještě to bývají "semetriky" *smich*

hodnocení

0x

Krásný muž má vypadat jako můj muž a k tomu můj syn :-D

Kdyby jsi je viděla, sbíhaly by se ti sliny.

wampíku, dejte sem fotečku, ať se pokocháme :).

Nick, ráda bych, ale ti by mě hnali, jistě by mě někdo nabonzoval *smich*

No možná by jim ve skutečnosti polichotilo, že jste na ně pyšná...;) Chlapi jsou dost ješitní, ale skrývají to.

Suzy, oni to vědí ;)

Nojo, no. Zkusila jsem to ;). Mějte se hezky. Já mám také moc pěkné syny. Každý je jiný, protože má každý jiného tatíka a to bych dostala pěkně "za uši", kdybych tady zveřejnila jejich fotky. Ale i já jsem se na nich "podepsala". Také jsem byla "kočka". :)

Suzy, i Vy mějte krásné dny !
Hmm, zajímavá shoda. Také jsem prý bývala velmi krásná a ještě k tomu máme stejná jména ;)

hodnocení

0x

Asi tak, jako já.*smich*

Satame, bingóóó *vtip*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]