Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Matka si myslí že kouřím

Od: ndkaotic odpovědí: 5 změna:
Ahoj, jsem Lukáš je mi 15 let a moje matka si myslí že kouřím cigarety což právě není pravda, její kamarádka mě vyfotila s cigaretou v ruce, ale já ji jen držel kamarádovy když pil a já nevím jak jí to vysvětlit dokonce jsem objednal test na nikotin v slinách, ale i po testu mi nevěří
Co mám dělat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

14.10.19 20:03
hodnocení

5x
Nic.

pb®
hodnocení

3x
Na to abych poznala, jestli někdo kouří nebo ne, nepotřebuju žádné důkazy ani testy, stačí mi na to můj nos. Kuřák je cítit ať dělá co dělá.

cech
hodnocení

0x

No když tě viděla s cigaretou v ruce, tak jí to asi těžko vyvrátíš. I ty by si pochyboval, kdyby se to týkalo někoho jiného a měl by si to hodnotit. Ale jestli fakt nekouříš, tak je to dobře hlavně pro tebe.

muck
hodnocení

0x
Tak se u koureni nenechavej fotit omg

jezevec*
hodnocení

0x

Jako promiň, ale pokud matka dělá takový scény kvůli jedný cigaretě u 15 letýho kluka, měla by se poradit s odborníkem na duševní zdraví. KAŽDEJ patnáctiletej kluk prostě musí zkusit, jak to cigárko a ten panák chutnají. Udělalo to asi tak 99% z nás. A naši rodiče samozřejmě věděli, že chodíme tajně kouřit do lesíka, protože z nás po návratu domů sice netáhl kouř, ale zubní pasta, kterou jsme se naivně snažili pach tabáku překrýt, a teprve po mnoha letech nám přiznali, že tehdy vždycky pro náš dobrý pocit předstírali, že nic necítí...
Můžu ti říct, že jsem jim za tenhle jejich přístup dodnes vděčnej. A až můj syn přijde domů s půlkama sevřenýma strachy z toho, že poznám, že kouřil, zachovám se zrovna tak, jako oni...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]