Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na přivýdělek

Od: viki5 odpovědí: 13 změna:
Dobrý den,
chtěl bych se zde zeptat, jestli někdo z vás by neměl nějaký tip na přivýdělek.
Nějaké brigády v marketech a podobně, o ty zájem nemám.
Spíše něco sám, nemáte někdo nějaký konkrétní nápad, na který nemáte čas nebo to z nějakého důvodu nechcete, jelikož máte moc práce?
Pokud bych se do vašeho nápadů pustil a byl ziskový, jsem ochoten vám za to zaplatit.
Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Potřebujeme za dílnou srovnat hromadu prken.
Tak najdi ještě jednoho, neb to sám neuděláš a přijďte

skeptic
hodnocení

2x

Předem se omlouvám za porušení pravidel Z1 a Z2...ale dotaz mě rozsekal. Pak se divíme, proč je tu tolik Úkáček. A bude mnohem hůř: Tuhle jsem se našeho ukrajinského uklizeče zeptal, proč nejde работать на стройку. Vydělal by si balík a ještě by mu "klienti" líbali ruce. Vylezlo z něj, že už tam dělal a nechce se mu, raději bude убирать.

viki5
hodnocení

Vidíte to tak, že všichni musejí dělat jen rukama?
Kdo by dělal hlavou?
Nemyslím si, že rádci co zrovna sedí u počítače by dělali rukama, dobře se to píše.
Hledám přivýdělek, kde budu pracovat hlavou, proč se vám to nelíbí?

No jo, ale to jsi nenapsal.

Co umíš? Kromě sjíždění FB.

prestik*

Poněvadž se cpete někam, kde je mnoho povolaných a málo vyvolených. Navíc vy očividně nejste ani tím povolaným. Pak je každá rada drahá. *kafe*

etana*
hodnocení

0x

Spíš než dotaz po práci to vypadá jako snaha někomu ukrást nápad, který sám nemáte a zpeněžit ho.

lidus*
14.10.19 15:09
hodnocení

0x

Co umíte?

vilik*
hodnocení

0x
Potřeboval jsem v létě šikovného pomocníka na občasné práce okolo domu. Sekat zahradu, pomáhat s drobnými zednickými pracemi. Obec dávala brigádníkům 80 hrubého, já nabízel stovku. A nikdo nechtěl :).

viki5
hodnocení

Konkrétní odbornost nemám,ale jsem ochotný se učit.
Hledám konkrétní radu,jak jsem psal,zaplatím za pomoc.
Nevěděl by někdo o něčem?
Děkuji

iz*
hodnocení

0x

"Nenápaditá hlava" těžko "vyprodukuje" něco, za co by jí lidé byli ochotni zaplatit.

Ale jednu radu mám: Rozhlédněte se kolem sebe, co lidem ve Vaší obci nejvíc chybí. V tom se zdokonalte a pak nabízejte. Uvidíte, že zájemců budete mít dost.

doplněno 16.10.19 16:58:

@Viki5,

vážně čekáte, že Vám někdo dodá (pokud někdo nápad má, využije jej sám) nápad?

Nemáte-li nápad, v čem podnikat a nejste-li schopen či ochoten pro to sám něco udělat, měl byste na podnikání zapomenout.

doplněno 23.10.19 14:03:

@Viki5,

proč chcete nápad někoho jiného? K čemu bude dobrý? Jste si jistý, že by cizí nápad uspěl v prostředí, kde žijete, pracujete apod.?

Podle mne je lepší postupovat tak, jak jsem napsala.

viki5
hodnocení

To se dobře říká, ale já hledám nápad, který někdo má, ale protože toho má moc, nemá na to čas a ten nápad by chtěl zpeněžit.

danys*
hodnocení

0x
Chcete koupit nápad? Kolik nabízíte za dobrý nápad? To vždy táhne
viki5
hodnocení

Záleží co to bude za nápad, zaplatím tisíce - desetitisíce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]