Nejste přihlášen/a.
Laděnko, je mi 58, jsem na invalidním vozíku a nemám čas řešit hovadiny. Mám RS a každý den co dokážu vstát z postele je dobrý. Jsem vdaná, mám dceru a 2 vnučky, zetě nemám, než se narodila druhá vnučka tak stihl v ruletě prohrát byt a několik milionů. Holky si bere a jsou s ním rády ale žít se s ním nedalo, jen sliboval a sliboval, nakonec přecejen na léčení závislosti šel, dluhy poctivě splácí. Ing a fakt chytre a pracovitej j chlap, dnes sám nechápe co udělal. Bydlím v paneláku v Brně a zrovna u nás skončila rekonstrukce, kuchyně, wc a koupelny, do Vánoc to snad uklidíme, zatím máme obývák, kuchyň, wc a koupelnu, dva pokoje na půl. Víkend měla přijít dcera na okna ale lehla s hnisavou anginou. Manžel musel na chalupu, máme tam kočku Elišku a 10 slepic, trávíme tam celé léto ale já v zimě stávkuju a nejezdím tam. Dříve to šlo, i skalku jsem zvládla ale už to nejde. Vždycky jsme měli psa a už nezvládnu venčit, máme kocoura ragdol, toho jsme dostali hlídat když se dcera rozvedla a narodila se vnučka, už nám zůstal osmý rok.
Už je ti líp, problémy má každý a každý se s nimi musí poprat a nepropadat beznaději. Lída
Žádná situace není na pořád, ani špatná, ani dobrá, stále se vše mění, tak i k tobě přijde změna, ale raději žij co nejvíc v přítomnosti, pro tento okamžit a nic neočekávej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.