Nejste přihlášen/a.
Líbila se vám tato filmová franšíza? Jaký na to máte názor? Nebo jste snad fanoušky DCEU?
Je něco co se vám velice líbilo nebo naopak velice nelíbilo?
Je něco co se vám velice líbilo nebo naopak velice nelíbilo?
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
klera*
0x
Popravdě nejsem odborník, musela jsem si ty zkratky vygooglit. :D Za mě vede MCU. I když Avengeři nejsou úplně můj šálek...je tam víc akce za cenu vtipnosti a hloubky. Zato ale miluju Doctora Strange a Guardians of Galaxy.
Kdyby se do DCEU počítal poslední Joker, tak by to byl dost vyrovnanej boj, protože ten film je fakt nádhernej (jiný slovo se prostě víc nehodí).
Kdyby se do DCEU počítal poslední Joker, tak by to byl dost vyrovnanej boj, protože ten film je fakt nádhernej (jiný slovo se prostě víc nehodí).
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]