Nejste přihlášen/a.
Přesně proto jsem je přestal kouřit a balím si tabák. Všechny cigarety to mají a prý je tam 4000 jedů. Ano bylo mi stále divně, slabě a motal jsem se. Prý to dělá i ta látka na zhasínání co tam nově dávají. Všechny cigarety. Kouřím nyní tabák a ještě ušetřím. Kolego a stále jsem mírně pokašlával nemáš to taky? Už nekašlu a nemotám se.
To já nevím, ale popsal jsem své zkušenosti. Stále jsem byl slabý, malátný a ospalý. Je to plné jedů. Od té doby co kouřím balený tabák je to ok a navíc si balím menší, než ty koupené gramovky. Můžeš to týden zkusit a uvidíš.
Momentálně Winston. Kouřil jsem Marlboro, ale skoro nikde už není. Všechny ty tabáky nejsou dobré. Kámoš hulí Lucky Strike a je fakt dobrej. Ty dražší jsou pochopitelně lepší. Klidně si zkus koupit krabičku Winstonek (smrdí taky) a pak tabák a úplně něco jiného a ten tabák z Belgie? To je úplně něco jiného. Já jsem jenom rád, že to konečně někdo řekl. Přesně proto jsem přestal kouřit krabičky. Už jsem z toho měl nervy. Nekonečná malátnost a pokašlávání a už to nemám.
Tak vyzkoušejte slabší cigarety (modré)
tak jak píše pavelpavel, já balím už 25 let bez filtru, modrý RGD nebo West
Poslední kontrolu co sem měl u doktora ,celková prohlídka + rentgen plic (letos květen) tak se doktor divil, když sem mu řekl že kouřím 35 let.
Kamarád mi za nějakou službičku dal krabku Malborek a já ji nemohl ani vykouřit jaký to byl hnus.
Ale jinak moje rada od dlouholetého kuřáka je "Přestaňte kouřit dokud to ještě jde!"
Když mi něco nedělá dobře, nedělám to. Jsem sezoní kuřák, kouřím na chalupě v létě na dvoře a po pár prvních cigaretách co vykouřím po zimní přestávce v bytě se mi točí hlava. Proč to dělám? Zvyk je zvyk, jít s partou na pivo a kouřit a je to můj letní úlet. Asi nebude nadlouho, 2 s party letos přestali kouřit, ne, že by jim nechutnalo ale důchod nestačí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.