Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sbalit policajta?

Od: ladyna* odpovědí: 18 změna:
Dřív jsem měla období, kdy mě dost přitahovali speciálně policisti. Ted mě to zase přepadlo a ráda bych s nějakým něco měla. Nějaký úlet nebo románek. Hrozně mě to láká a fakt to chci zažít co nejdřív. Kde se dá nějaký "sbalit"? Moc často je nepotkáte...a inzerát není ono a stejně by to musela být náhoda,aby se tam nějaký zrovna objevil a ne kecálci. Ideální kdyby ve službě balil on mě...

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Stačí náká menší noční výtržnost a přijedou si vás sbalit sami *smich*

hodnocení

2x

To jsou starosti. Ještě musí chtít Vás. Jednoho policistu jsem měla a stačilo. Už bych nechtěla.

nox®
hodnocení

0x

Co zajít na stanici?

pb®
hodnocení

0x
Musíte někam, kde se vyskytují. Ovšem otázka je, jestli ve službě mají pomyšlení na techtle mechtle. U nás je supermarket hned vedle jejich hnízda a pravidelně si tam chodí kupovat svačiny. Z dodávky vyskáčou chlapi v černých kombinézách a jdou na nákup. Po policajtovi tedy netoužím, ale faktem je, že je opravdu na co koukat a namakanej chlap v uniformě je zkrátka jiný level.

gibor
hodnocení

0x

Možná by se pro vás i nějaký ten policajt našel, ale jenom na ten úlet. Podle té své charakteristiky, by vás ale pravděpodobně už druhý den nechtěl znát.

ladyna*
hodnocení

To si pis ze mají. Jsem hodne atraktivni a casto na me ve službě mlsne koukaji...
ladyna*
hodnocení

A naopak ty...spis bych pak měla problém se zbavit ja jeho

Když to bude nějaký stalker, tak se ho opravdu nezbavíte. A navíc Vám nikdo nepomůže, protože bude mít známosti mezi policistama. A ty budou stát na jeho straně.

gibor

Píšete, že je moc často nepotkáváte. Zdálo se tedy, že mlsně nekoukají. Navíc hledáte zde na poradně pomoc, kde sbalit policajta. Kdyby vás chtěl, balí on vás a vy se nemusíte vnucovat a natřásat aby sedl na váš úlet.

ladyna*
hodnocení

Schovej se frustrovany paprdo,meleš tu z cesty. Není příležitost, nevenovala jsem jim pozornost,zajímají me až od TEĎ,jestli sis nevšiml.Mne by stačilo se usmat a mrknout a muzu si s nim dělat co chci.
výtka
Upozornění od sys hejkal 29. 09. 2019 10:18:17
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick. Zkus se trochu krotit!
Jsi tady jako žadatelka o radu, pomoc, ne hodnotitelka lidí...
Díky za rádce, kteří ti věnují pozornost a čas!
berger*

Máš hezké vyjadřování... Tak se tu na nic neptej,postav se před služebnu,mrkni,usměj se a pak si s nima dělej,co chceš,ne? Když jsi tak atraktivní,budou stát ve frontě...

Když je tak dokonalá, tak se přece nepotřebuje ptát.

lidus*

Děvčico nešťastná a sebevědomá až hrůza, vy policajta nezbalíte ani náhodou, ti si totiž dobře vybírají a slepice ač krásné to nejsou.

72mona3*
hodnocení

0x

Najděte si jakéhokoliv chlapa. Uniforma se dá půjčit. M.

ladyna*
hodnocení

Tak to rozhodne ne. Musí byt pravý policajt,jinak to ztaci ten náboj

hodnocení

0x

Vám by stačilo mrknout, usmát se a už byste si s ním mohla dělat co byste chtěla :-D . No tak co Vám brání v tom, abyste to udělala? Nechápu, proč se ptáte na poradně. *zmateny*

ulikyspyrus

Protože kecááááá!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]