Nejste přihlášen/a.
4x
Nikc, já se na tento seriál nedívám, ale můžete o něm diskutovat s ostatními diváky přímo u seriálu na stránkách České t/...
2x
Tak ono to pokračuje? Já jsem ale ťululum, myslela jsem, že už je konec a že to dávají znova od začátku a ještě jsem si říkala, že jsou fakt už divní i na té "dvojce", když opakují něco, co před pár dny skončilo.
Mně se to náhodou líbilo. Ale já na to nekoukám v "telce", já si to stáhnu najednou, abych nemusela být zvědavá co bude příští týden.
Viděla jsem jenom 3 díly a myslela si, že tím to končí.
To zkoukni. Ani jedna z holek nemá štěstí na chlapa a nevyhrála to. Jedna má teplýho, druhá má starýho doktora, co jí prudí a třetí chce Joachima, který čeká dítě s jinou. To jsem zvědavá, jak to bude pokračovat teda... Bude to napínavé. ![]()
Neboj, určitě si to stáhnu. Také jsem zvědavá co bude dál. Mně se moc líbila ta "úzkoprsá" matka, teda hlavě ta herečka ji ztvárnila velmi dobře.
Mně je sympatická i Eva a ten herec, co hraje Wolfganga je velký sympaťák a pěkný chlap, v civilu. Koukala jsem na fotky.
Ta matka je hrdá v každé situaci, až je to komický. Včera jak řekla, že neuroní ani slzičku na svatbě. A jak říkala Joachimovi, že byla s manželem šťastná a proto jim dáva svou postel, aby byli také tak šťastní. A nezapomněla říct, že jí manžel umřel. Přitom jí utekl.
0x
Já televizi nemám, takže to nesleduji. Ale zaujal mne nápad, že by v dnešní době někdo natočil, jak/že by otec mohl přijít o dítě kvůli tomu, že je gay... Přece nepřestal být otcem. Nebo ano?
doplněno 26.09.19 13:35:
Špatně (je poznat, že to nesleduji) jsem situaci odhadla, navíc jsem přehlédla, že jste slovo otec použila v uvozovkách. Omlouvám se, neměla jsem reagovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.