Nejste přihlášen/a.
Nikc, já se na tento seriál nedívám, ale můžete o něm diskutovat s ostatními diváky přímo u seriálu na stránkách České t/...
Tak ono to pokračuje? Já jsem ale ťululum, myslela jsem, že už je konec a že to dávají znova od začátku a ještě jsem si říkala, že jsou fakt už divní i na té "dvojce", když opakují něco, co před pár dny skončilo. Mně se to náhodou líbilo. Ale já na to nekoukám v "telce", já si to stáhnu najednou, abych nemusela být zvědavá co bude příští týden.
Viděla jsem jenom 3 díly a myslela si, že tím to končí.
To zkoukni. Ani jedna z holek nemá štěstí na chlapa a nevyhrála to. Jedna má teplýho, druhá má starýho doktora, co jí prudí a třetí chce Joachima, který čeká dítě s jinou. To jsem zvědavá, jak to bude pokračovat teda... Bude to napínavé.
Neboj, určitě si to stáhnu. Také jsem zvědavá co bude dál. Mně se moc líbila ta "úzkoprsá" matka, teda hlavě ta herečka ji ztvárnila velmi dobře.
Mně je sympatická i Eva a ten herec, co hraje Wolfganga je velký sympaťák a pěkný chlap, v civilu. Koukala jsem na fotky.
Ta matka je hrdá v každé situaci, až je to komický. Včera jak řekla, že neuroní ani slzičku na svatbě. A jak říkala Joachimovi, že byla s manželem šťastná a proto jim dáva svou postel, aby byli také tak šťastní. A nezapomněla říct, že jí manžel umřel. Přitom jí utekl.
Já televizi nemám, takže to nesleduji. Ale zaujal mne nápad, že by v dnešní době někdo natočil, jak/že by otec mohl přijít o dítě kvůli tomu, že je gay... Přece nepřestal být otcem. Nebo ano?
Špatně (je poznat, že to nesleduji) jsem situaci odhadla, navíc jsem přehlédla, že jste slovo otec použila v uvozovkách. Omlouvám se, neměla jsem reagovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.