Nejste přihlášen/a.
Na rádiu dvojka včera prohlásil, že moře stoupá o 500 mm za rok - šestá minuta. No hrůůza. Kdy budeme zaplaveni?
Ale, novinky.cz/...
No dobře, ale už jsme tu přece měli moře (zde se našla mořská ryba) , ledovce (zde končili), proč by se to nemohlo v cyklech vrátit?
Jak to vidíte VY?
Prosté. Rádio dvojka Jak to vidí ... dvojka.rozhlas.cz/...
Od konce poslední doby ledové před 15 000 lety moře stouplo o 120 m, to je v průměru 8 mm za rok. A to bez přispění člověka.
A v oceánech je 50x víc CO2, než v atmosféře.
No nevím,jestli bych se jí šel něco ptát - ta slečna se tvářila značně nepříčetně. Prej jí někdo vzal dětství, nebo co...
Nevymyká? No potěš koště! Jestli jsou všichni 16 letí takhle praštěný, tak tu budoucnost vidím hodně černě. Já myslel, že jí haraší na cimbuří - někde jsem četl, že není úplně mentálně cajk.
Zcela určitě jsem - protože s ní a hlavně s tím JAK prezentuje ekologii zásadně nesouhlasím.
Upřímně řečeno - taky jsem byl v jejím věku nadšený do této problenatiky ( možná to patří k pubertě ) bylo to na sklonku socíku a tak jsme s velkou partou středoškoláků chodili vybírat binec a čistit říčku Bystřičku, sbírali binec po lesích a pod.
Dnes se zcela zásadně distancuji od ekoteroristů, protože to, co předvádí je naprosto mimo.
BTW - docel sranda je, když jedna grupa ekoteroristů jde po druhé - u nás nedávno jedna lobovala za větrníky - což i celkem dává smysl, jsme jednou z největrnějších oblastí u nás, jenže jiná grupa zase šla po té ,,větrníkové´´ protože větrníky žerou ptáky, srny prý z toho mají epilepsii - no komedie jaxviňa
A víte, že mě napadlo, že ta holka je prostě nějak směřovaná od malička, rodiče viděli, že není normální a jen ji podporovali, aby i tak něčeho dosáhla. Já tomu říkám, stát se slavným přes něco. Někdo nemůže být dobrým sportovcem nebo nic pořádného neumí a tak on nebo jeho rodina něco vymyslí a ejhle - ten člověk se stane tzv. slavným přes něco - jako tuhle nějaká baba, co celý rok od svatby míní chodit každý den ve svatebních šatech. Ovšem někdy to nevyjde, dcera měla spolužačku, jejíž rodiče byli vysokoškoláci, kdežto ona tak na pomezí zvláštní a základní školy. Přesto to nakonec dotáhla až k maturitě, udělala si řidičák, přesto stále nemohla zavadit o práci, prostě to nedala. A ty výčitky rodičů... nakonec skočila ve 25 letech pod vlak.
Cílek řekl, že moře stoupalo o 3mm ročně a nyní o 5mm ročně. Kdyby to bylo půl metru, tak už tady nejsme.
Mnoo, někde bylo uvedeno, že kdyby se rozpustily všechny ledovce, tak nás se to netkne. Tak jsem si oddychl, že bych nemusel na kopec.
Říká, že teďka je to rekordních pětset, dřív to bylo za 3,2
Jary najdi si mapu zaplavení od Google je super. Přidávej metry a přibližuj ČR a svoje místo domu. Tady je. U nás by byl ještě ostrov díkybohu.
Fakt se jim ta mapa povedla a funguje přesně. Jsem asi tak 340 n.m. a zadal jsem tedy 340 a náš dům je na břehu jezera. Neuvěřitelné a přesné zkuste i vy. 0m n.m.je realita a zadejte si vlastní výši domu (město nemusíte a nechte vykreslit (set) Praha už by byla pod vodou celá a já na suchu.
Zkuste.
Asi budeš trošku mimo a ještě to potvrdíš odkazem z Reflexu? Tam to máš snad napsané a hledal jsem to i jinde.
Myslím, že máme vítěze soutěže o fór týdne
Jen pro srovnání další články onoho autora :
Takže pokud věříte tomu ,,zabavení ´´ Grety, rozhodně bych na Vašem místě vynechal brokolici
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.