Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce nemohu najít

Od: daniel67 odpovědí: 26 změna:
Ahoj chci se zeptat už nevím co dělat nemůžu si najít práci a jsem bez výučního listů bohužel můj mozek nedokáže pobrat tak nedokážu udělat ucnak úřad práce mi nabízí práci ale odmítají mě potřeba zkušenosti a výuční list tak jsem si našel brigádu Mobelix Most ale za měsíc mi bude končit smlouva a nejde prodloužit a já si nemůžu najít smlouvu na hlavní pracovní poměr jestli nevíte co udělat když nedám ucnak 2 krát jsem propadl

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nevím, ale jestli máte celkový projev stejný jako písemný, tak se ani nedivím. Ale na stavbách, jako přidavače ,nebo u kopáčů,tam jste asi nehledal že? Tam se bere téměř vše co má ruce a nohy!

Jo, začněte u nějaké nenáročné práce, tam berou každého, třeba se vypracujete. Základ je prostě vzít, co je, pak se uvidí.

pb®

Náhodou, oproti jiným zná zvratné zájmeno se a si a nepíše já jsi ..., tak jako celá řada tazatelů, dokonce i a y má dobře, i mě, jen ty čárky ve větách chybí.

lipanek
hodnocení

2x

Pokud si zadáte na stránkách ÚP podrobné vyhledávání volných pracovních míst, najdete tam kolonku ,,bez vzdělání,, a jedna by snad byla vhodná.

Do kuchyně jako umývač nádobí + obsluha myčky od 15 000 Kč. portal.mpsv.cz/...

Je to tady ta provozovna bilbo-smak.cz/...

Jinak tam je většinou základní škola + praktická škola. Nešlo by si toto vzdělání doplnit? Přece jenom byste měl potom v ruce nějaké další vysvědčení. Když tuto školu zvládají děti s postižením, tak si myslím, že byste zvládl i Vy.

specmo.cz/... poraďte se doma a zkuste to.

iz*

Praktická škola bývá pro postižené, kteří se učí sebeobsluze, podávají se jim různé informace sociálněprávního charakteru, připomínají si základy matematiky, češtiny apod. Nejde o "klasické" vzdělání.

jaros70*
hodnocení

1x
Lidi, čím to, že když tento člověk nalezne specifické fórum otázek a dokáže vložit otázku, že se najdou takoví, kteří ani nepomohou a vysmívají se. Po skončení smlouvy je nutné hlásit se na úřad práce do osmi dnů. Brigády v řetězcích obchodů bývají ohraničeny podle sezónního odbytu. V létě mnoho brigádníků pomůže v práci a zboží se víc prodá. Pane, skončila vám smlouva. Nic vám nebrání zajít nahoru do kanceláře do osobního oddělení a tam vytvořit novou trvalou pracovní smlouvu. Stačí vám to takhle? Jinak kdo má výuční list nebo vysokou školu nebo střední, to nehraje roli. Vítězí aktivní reakce. Držím vám palce.
výtka
Upozornění od sys milancukrar 10. 10. 2019 18:40:28
proč ten obrázek?
Je to tím, že lidé jsou různí.

@jaros70 - Nic vám nebrání zajít nahoru do kanceláře do osobního oddělení a tam vytvořit novou trvalou pracovní smlouvu.
Myslíte, že ani zaměstnavatel ne? *smich*

lipanek

Co jako s tím stolem? Připomíná mi kataflak, podstavec na rakev.

iz*

@Jaros70,

čím to, že, přestože (nejen) v internetu existuje vedle aktuálního znění zákonů spousta správných informací, se vždycky najde někdo, kdo v poradně "radí" nesmysly nebo místo poskytnutí rady kritizuje jiné?

Registrace na úřadu práce je právem, nikoliv povinností nezaměstnaných. Tzn., že není nutné se na ÚP hlásit do osmi kalendářních dnů (někdy to ani není možné kvůli nemoci). Přihlásí-li se však uchazeč do tří pracovních dnů po skončení zaměstnání, bude zaevidován s datem navazujím na konec zaměstnání.

Změnu je potřeba do osmi kalendářních dnů oznámit zdravotní pojišťovně.

Iz - *palec*

p.Jaroš .cituji- "Nic vám nebrání zajít nahoru do kanceláře do osobního oddělení a tam vytvořit novou trvalou pracovní smlouvu. Stačí vám to takhle? Jinak kdo má výuční list nebo vysokou školu nebo střední, to nehraje roli. Vítězí aktivní reakce.

"Nic nebrání-jak toto můžete vůbec tvrdit-Vy jste tam s dotyčným byl?Pokud s ním smlouvu neprodlužují,či nesepisují novou-pak sice nic nebrání ale taky nic nedostane!

Kdo má výuční...nehraje roli? Tak nevím ,ale v okres na všechny manuální pozice (ať již jen na doplňování zboží hyper a super, "manipulátory" materiálů... )vyžadují výuční list v jakémkoliv oboru!jediné kde není nic vyžadováno jsou pomocní dělníci /přidavači/ na stavbách a pak ještě u kopáčů!Nevím tedy kde čerpáte-žijete,ale u nás to tak je.

hodnocení

1x

To je velice zajímavé, denně čtu v tisku a slyším v televizi, že je nedostatek manuálních pracovníků. bez vyučení a musí se doplˇovat cizinci.,

lidus*
hodnocení

0x

Základní vzdělání je málo ale práci za málo peněz najdete i tak a možná lépe než vysokoškolák. Co umíte?

ddii
hodnocení

0x

Co můžete? Moc toho nemůžete, spíše nějaké podřadnější práce, které nevyžadují vzdělání. Když zajdete i na ÚP, něco v nabídce tohoto druhu zaměstnání tam snad najdete.

hodnocení

0x

No já bych řekla, že na manuální práci nepotřebujete ani výuční list. A nepíšete ve kterém oboru jste se snažil udělat ten "učňák". Čím jste se chtěl vyučit? Myslím si, že třeba vyučit se zedníkem, nemusí být zrovna náročné. A kolik je Vám let?

iz*
hodnocení

0x

Existují i "lehčí" učňáky, které byste zvládnout mohl. Možná by Vám ředitel uznal i něco z nedokončeného oboru.

hodnocení

0x

V Amazonu nabírají pořád. Zkuste to tam. Výhody mají ale jen manageři, co buzerují.

nikdo*
hodnocení

0x

Kaufland shání řezníky do bourárny v Modleticích. Je to otročina. Ale dost dobře zaplacená. Výučák netřeba.

iz*
hodnocení

0x

Začínám mít pocit, že Danielovi vůbec nejde o to najít práci nebo o radu. Za téměř dva týdny se mu zde sešly různé rady, ale on ani jednou nezareagoval.

S takovým přístupem bude podle mne hledat těžko a dlouho...

doplněno 05.10.19 17:40:

Danieli,

pohovor (i když bych Vám to moc přála) ještě neznamená, že tu práci dostanete. Tak jak to je? Máte práci nebo se teprve chystáte na pohovor?

U toho pohovoru si také dejte pozor na to, co a jak říkáte. Tady se tomu můžeme zasmát, při pohovoru může personalista nepřesnost vyhodnotit jako lež...

doplněno 05.10.19 19:30:

Takže ne jeden, ale dva pohovory, z toho ten druhý teprve v případě, že "vše půjde, jak má". "Vyhráno" ale budete mít teprve, když i ten druhý pohovor proběhne dobře.

Na videa bych moc nespoléhala.

Práce nemohu najít
daniel2
Už jsem si našel práci KFC na hlavní pracovní poměr příští týden pondělí mám pohovor
daniel2
V pondělí ve 12:30 hodin mám pohovor vím jak to tam je při pohovoru Koukal jsem na YouTube McDonalds jak to probíhá je to stejné jako KFC jsem kontaktu manažerem McDonalds co mi doporučil KFC Most jinak mi řekla že nemusím mít zkušenosti ale že zaučí že není problém
ZAŠKOLENÍ A TRÉNINK
Nemusíš se ničeho bát, vše potřebné tě naučíme. Začneš prohlídkou restaurace, seznámením se s kolegy a představením všech pracovnách pozic. Pak přijde na řadu trénink na konkrétní pozici formou e-learningu a praktickou částí. Trénink trvá v průměru 14 dní, po celou dobu máš k dispozici zkušeného instruktora a vše zakončíš certifikací.
daniel2
PRŮBĚH VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ
Nejprve ti zavoláme a domluvíme si společně termín pohovoru. Setkáš se u nás s Assistant Managerem a prohlédneš si restauraci. Pokud půjde vše jak má, čeká tě pohovor s General Managerem a máš vyhráno. Bereme tě!
daniel2
Já mám pouze 1 pohovor ne 2

Bože, do KFC vás přijmou bez problémů, pokud teda nemáte nějaký zdravotní problém.

Pořád lepší KFC než Amazon. At Vám to dobře dopadne.

susina

Lidi,svírá mi srdce,jak řešíte výuční list,čímž ho odrazuje a stresujete,proč.

V dnešní době je více příležitostí v zaškolení (tak to je i v zahraničí),kde mají mladí práce na výběr.Danieli,pokud ti to vyjde palec nahoru,pokud se ti nebude dařit,zkoušej stále je to současný svět- tak se žije nyní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]