Dobrýden , mám velmi divnou otázku ,kterou zná zřejmě každý...co proti lenosti.. večer si řeknu ,že budu vstávat abych vš stíhal (6:00) a vstævám asi (6:45) řeknu si ,že budu pravidelně cvičit a vydržel jsem 5" dní...:- nevní někdo kdo by mi poradil..? (Jsou i další věci způsobené leností... ) děkuji
Proti lenosti se dá bojovat motivací. Chci cvičit protože vím že se budu líbit tomu komu se chci líbit. Pak to jde samo . S ranní válení jsem ale recept ještě nenašel...
suchy*
jeden bych znal:musíte dítě vyexpedovat do školy/školky a velmi rychle zjistíte,že vstát na poslední chvíli zajišťuje dokonalý infarktový zážitek,protože když spěcháte tak ono má nejvíc času
Protože jste si sám jen řekl. nemáte motivaci. Vůbec žádný důvod pro nějakou činnost. Chcete něco dělat bezdůvodně. A to není dobře. Musíte vědět, proč to chcete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.