Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lenost a lenost

Od: manp odpovědí: 3 změna:
Dobrýden , mám velmi divnou otázku ,kterou zná zřejmě každý...co proti lenosti..:-D večer si řeknu ,že budu vstávat abych vš stíhal (6:00) a vstævám asi (6:45) řeknu si ,že budu pravidelně cvičit a vydržel jsem 5" dní...:- nevní někdo kdo by mi poradil..? (Jsou i další věci způsobené leností...:( ) děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

0x
Proti lenosti se dá bojovat motivací. Chci cvičit protože vím že se budu líbit tomu komu se chci líbit. Pak to jde samo ;). S ranní válení jsem ale recept ještě nenašel...
suchy*

jeden bych znal:musíte dítě vyexpedovat do školy/školky a velmi rychle zjistíte,že vstát na poslední chvíli zajišťuje dokonalý infarktový zážitek,protože když spěcháte tak ono má nejvíc času :)

hodnocení

0x

Protože jste si sám jen řekl. nemáte motivaci. Vůbec žádný důvod pro nějakou činnost. Chcete něco dělat bezdůvodně. A to není dobře. Musíte vědět, proč to chcete. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]