Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kniha pro zeny

Od: rocky666 odpovědí: 7 změna:
Dobry den prosim... Nejakou krasnou knizku pro zenu napinavou atd

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, kniha (pro ženy) viz odkaz byla svého času velice vyhledávaná, tak snad je dobrá ještě dnes. Zdravím!

databazeknih.cz/...

Tak "Vejce a já" a další její román "Co život dal a vzal", jsem milovala. Když mi bylo v cizině hodně smutno, tak jsem to četla kolem dokola. Vlastně jsem měla k podzdvižení nálady 3 knihy, našeho "Švejka", "Vejce a já" a "Co život dal a vzal". Ty jsem měla neustále po ruce a některé pasáže z těch knih už jsem uměla i nazpaměť a přesto mne to pořád bavilo.

liska5
hodnocení

2x

Já bych doporučila román Cesta od Cecilie Sternbergové. Knížka oceněna i v Anglii a Německu. Hraběnka toho rodu dala do pořádku zámek v Častolovicích.

hodnocení

2x

Když ženě koupíte knihu SVĚTLONOŠKA od Terezie Theimerové, přečte si ji jedním dechem, nebude ji chtít odložit a bude mít chvílema pocit, že ta knížka pojednává o ní samotné.

Typ na knížku : DÍVKA VE VLAKU (Paula Hawkins) :)

Teď čtu od stejné autorky Do vody a to už není ono. Dívka ve vlaku je lepší. Joy Fieldingová píše líp.

hodnocení

2x

Miluju knížky od Joy Fieldingové. Přečetla jsem jich hodně. Jsou psychologické, napínavé, vtipné. Dobře se čtou a mají všechno.

doplněno 25.09.19 16:42: Teď mám knihu Právem moje od Butlera. Má to být podobný jako Dívka ve vlaku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]