Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výška mužů

Od: fula odpovědí: 12 změna:
Od kolika centimetrů považujete muže za vysokého?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavelpavel*
hodnocení

5x

185 a více.

liska5
hodnocení

4x

Plácnu: od 185 cm?

hodnocení

3x

Já jsem na tom ještě lépe, než mnohá přispívající rádkyně. Se svojí výškou považuju za vysoké muže s výškou 195 cm a víc. Ovšem za lahůdku považuju potkat ženu, kterou považuju za opravdu vysokou, tedy zhruba se stejným měřítkem, jaké mám pro muže. Známá má údajně 194 cm a já mám tušení, že kecá. Koukám na ni nezvykle nahoru. Mimochodem za dostatečně vysokou považuju každou ženu, ke které se nemusím shýbat. Žena má necelých 170 cm a je "tak akorát" *smich*.

hodnocení

0x

Můžeš výšku.

fula
hodnocení

Omlouvám se, chtěl jsem napsat mužů.

72mona3*
hodnocení

0x
To bude subjektivní. Já mám téměř metr osmdesát, takže každého, který je vyšší než já. Kdybych měla metr šedesát, bylo by to jiné číslo. M.

lee*
hodnocení

0x
Měřím 170, pro mě je normálně vysoký chlap tak těch 182cm. 195+ je pro mě vysoký muž.

hodnocení

0x

Od 190 cm (sama mám asi 176).

hodnocení

0x

Výška muže v rozmezí 185-190 cm je pro mě optimální. Nad 190 cm už je pro mě chlap vysoký.

hodnocení

0x
Záleží i na generaci ke které věkové patříš. Když jsem chodil na základku, byli jsme ze třiceti jenom asi tři vyšší než 180 cm. Dneska už je to běžná výška.

lucie*
hodnocení

0x

Když je vyšší jak já (jak žena);)

hodnocení

0x

Obecně asi nelze posoudit. Každý má jiný náhled na výšku. Běžně se posuzuje, pokud je muž vyšší než jeho žena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]