Nejste přihlášen/a.
ahoj, řeším celý život sedání nebo nesedání na veřejné toalety.
sice se říká, že se z toho nic nechytí, ale mám známé, co měly velké problémy. Všichni vždy říkají, že když člověk nemá ránu, tak je to v pohodě. Ale co věčné pupínky, někdy rozškráblé na zadku? Tak hledám řešení, dost jsem koukala na net, asi možná nějaké dezinfekční gely nebo papírová sedátka, pár firem to teď začalo přes internet prodávat.
jak to řešíte vy? Sedáte, nesedáte? Požíváte nějaké ochranné pomůcky?
díky moc
to je sice chvályhodné - ale co když nemůžete do podřepu? V přírodě je to jednodušší - můžete se opřít o nějaký strom - ale na veřejné toaletě? - na prkýnko si dám vždycky kousek toaletního papíru (sedátko neobkládám) a sedám si přes kalhoty. Co jiného můžete dělat?...
culdo, nikdy jsem se neopírala o strom, když jsem byla na malé v lese. Prostě jsem si sedla do bobku a bylo to. V přírodě je to jednodušší v tom, že si nemusím otírat prkénko nebo si tam dávat toaleťák. Když to tak spočítám, tak jsem letos byla v přírodě na záchodě akorát 2x. Když člověk musí, tak musí.
V poslední době nacházím tak tři čtvrtiny veřejných toalet v takovém stavu, že si bez obav sedám. A dávám pozor, aby byla toaleta čistá i po mém odchodu. Takové pěkné toalety bývají u lékařů, v kulturních zařízeních, v restauracích (do putyk nechodím). Horší, ale přijatelné to bývá ve vlaku. Ale mimo domov u sebe mívám vlastní malou roličku toaletního papíru a papírové kapesníky. Tak pod sebe něco podložím, případně nedosednu. Už dlouho jsem nenatrefila na tak odpudivou toaletu, že bych musela hledat jinou.
No občas v práci zahraničním studentkám asi nikdo neřekl, jak používat naše WC a ony se nebožačky na to WC vysápou jako na turecký záchod. Důkazem jsou pak dvě šlápoty na prkénku. Takže třeba možná tak to dělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.