Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dáváte dohromady při rozhození

Od: hjsl odpovědí: 12 změna:

Ahoj, jak se dáváte dohromady, když vás něco nebo někdo rozhodí a nejste schopni se soustředit a musíte pořád na to myslet.. Díky za tipy!*palec*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Mně pomůže práce. Pustím se do pletí záhonů, umeju okna, udělám pořádek ve skříních, vydrhnu koupelnu...Postupně vylepšuji vše kolem sebe, a to zpětně působí tak, že se uvnitř uklidním. V podstatě vybiju nespokojenost a vyčistím si hlavu. Na původní krizi pak nahlížím s odstupem.

doplněno 17.09.19 20:14:

Teď to vypadá, že mám pořád uklizeno*smich2*.

Usilovná práce mi také pomáhá, doma nebo na zahradě.

hjsl
hodnocení

Já se teď učím, takže nejsem schopná ještě najít čas na takový to způsob, každopádně je to dobý způsob kkterý má efekt.

jenula
hodnocení

2x

Mně hodně pomůže, když se s tím někomu svěřím. Rozebereme to horem dolem a je mi potom trochu líp. Také to chce čas, pár hodin, nebo den dva, než se člověk toho pocitu naštvanosti zbaví.

hjsl
hodnocení

Já jsem se právě rozlobila na jednoho muže, tak jsem se vypovídala o tom kamarádce, i vynadávala (bohužel) a teď jsem zase rozhozená, protože mi chybí*smich*

Co Vám chybí, to rozhození od něj?*alene* To se raději poohlédněte po někom lepším.
hjsl
hodnocení

Myslím, že jsem ťula já a chyba je ve mě, že se nechám rozhodit takovou blbostí*zed*

hodnocení

1x

Nevím co to je rozhození, vše řeším s nadhledem a rozmyslem. Nenechám se rozhodit. Asi je to problém žen.

hjsl
hodnocení

*smich* od vás bych se měla učit ...

hodnocení

0x

Když jsem hodně rozhozená, tak vsadím na vitaminy, vymačkám do vody dva citrony, s tím zapiju B komplex a přidám hořčík. Nebo vypadnu nekam ven do přírody a tam hodně chodím nebo jezdím na kole. Případně napíšu sms dobré kamarádce tzv. "Stížnost", postěžuju si a ona mi vždy něco vtipného odpoví, tím je mi o mnoho lépe. ;)

hjsl
hodnocení

Prima tip, moc děkuji!

skeptic
hodnocení

0x

Nijak, časem to přejde samo. *kafe*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]