Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jak se dáváte dohromady, když vás něco nebo někdo rozhodí a nejste schopni se soustředit a musíte pořád na to myslet.. Díky za tipy!
Mně pomůže práce. Pustím se do pletí záhonů, umeju okna, udělám pořádek ve skříních, vydrhnu koupelnu...Postupně vylepšuji vše kolem sebe, a to zpětně působí tak, že se uvnitř uklidním. V podstatě vybiju nespokojenost a vyčistím si hlavu. Na původní krizi pak nahlížím s odstupem.
Teď to vypadá, že mám pořád uklizeno.
Mně hodně pomůže, když se s tím někomu svěřím. Rozebereme to horem dolem a je mi potom trochu líp. Také to chce čas, pár hodin, nebo den dva, než se člověk toho pocitu naštvanosti zbaví.
Když jsem hodně rozhozená, tak vsadím na vitaminy, vymačkám do vody dva citrony, s tím zapiju B komplex a přidám hořčík. Nebo vypadnu nekam ven do přírody a tam hodně chodím nebo jezdím na kole. Případně napíšu sms dobré kamarádce tzv. "Stížnost", postěžuju si a ona mi vždy něco vtipného odpoví, tím je mi o mnoho lépe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.