Nejste přihlášen/a.
Kdybyste nato měli koupili byste si bytový dům u kterého předchozí majitel prodal půdu a ta nyní
patří jinému majiteli? Jinými slovy činžovní dům bez půdy, která patří jinému a ten jí nechce prodat.
Jedná se o půdní prostory toho domu.
Nekoupila. Nechci komplikace. Budu potřebovat parkovací plochu, příjezdovou cestu, místo na kontajnery, ale i zeleň. A jiný majitel mne pak bude vydírat, když to budu od něj chtít odkoupit.
Ani v případě, že jde o půdní prostory. Jak se dohodnete o opravě střechy? Pustí Vás přes své teritorium? Jeden bude chtít opravu a nebo výměnu, druhého to nebude tlačit, nebo bude chtít jinou krytinu nebo jinou firmu, Neshodnete se na financování... - a už je problém.
Ani v případě, že jde o půdní prostory. Jak se dohodnete o opravě střechy? Pustí Vás přes své teritorium? Jeden bude chtít opravu a nebo výměnu, druhého to nebude tlačit, nebo bude chtít jinou krytinu nebo jinou firmu, Neshodnete se na financování... - a už je problém. Nebo bude chtít majitel půdy prostory zateplit a budovat tam byty. Zase problém, na který bude potřeba tisíc smluv.
Učitelka, i já mám takovou sestru co je schopná opravit červeně milostný dopis. Ale jinak je to moc hodná ženská.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.