Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupili byste to

Od: repe odpovědí: 17 změna:

Kdybyste nato měli koupili byste si bytový dům u kterého předchozí majitel prodal půdu a ta nyní

patří jinému majiteli? Jinými slovy činžovní dům bez půdy, která patří jinému a ten jí nechce prodat.

doplněno 15.09.19 00:50:

Jedná se o půdní prostory toho domu.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

NE. Koupím jiný i s pozemkem.

liska5
hodnocení

3x

Nekoupila. Nechci komplikace. Budu potřebovat parkovací plochu, příjezdovou cestu, místo na kontajnery, ale i zeleň. A jiný majitel mne pak bude vydírat, když to budu od něj chtít odkoupit.

doplněno 15.09.19 19:24:

Ani v případě, že jde o půdní prostory. Jak se dohodnete o opravě střechy? Pustí Vás přes své teritorium? Jeden bude chtít opravu a nebo výměnu, druhého to nebude tlačit, nebo bude chtít jinou krytinu nebo jinou firmu, Neshodnete se na financování... - a už je problém.

doplněno 15.09.19 19:26:

Ani v případě, že jde o půdní prostory. Jak se dohodnete o opravě střechy? Pustí Vás přes své teritorium? Jeden bude chtít opravu a nebo výměnu, druhého to nebude tlačit, nebo bude chtít jinou krytinu nebo jinou firmu, Neshodnete se na financování... - a už je problém. Nebo bude chtít majitel půdy prostory zateplit a budovat tam byty. Zase problém, na který bude potřeba tisíc smluv.

mot
hodnocení

2x
puda jako puda nebo jako pozemek?
liska5

Tazatel se neozývá, aby vysvětlil, jestli se nejedná o půdní prostory toho domu?!?

hodnocení

0x
Pokud parcela na které stojí nemovitost ma jiného majitele než samotná nemovitost a dotyčný to nechce prodat tak bych do koupě nemovitosti nešel ani omylem
To je tak si zbytečně zadělat na problémy nevýdaného rozsahu
liska5

Ďáble, jdete na to tvrdě /až moc -y-/.

Pro příště:... nevídaný víkend...

danys*
Liska: inteligent hrubku v tichosti přejde
liska5

Asi nejsem inteligent. Jednu přejdu, ale když je to u Vás tak často, tak byste to měl vědět.

lidus*

Učitelka, i já mám takovou sestru co je schopná opravit červeně milostný dopis. Ale jinak je to moc hodná ženská*smich*.

liska5

Já jsem taky jinak hodná ženská *smich* . To je nemoc. Moje máti nebyla učitelka, žila mezi paragrafy, ale pérovala nás za podstatně menší nedostatky v *klik*... Tak to je i v genech.

pavelpavel*
13.09.19 19:59
hodnocení

0x

Ne.

jardaa*
hodnocení

0x

Nepřesné, jaká půda (hůra?), pozemek, nemovitost, cesta?
Jak kdo, že? Někdo se třeba o nějakou půdu nechce starat, Když chcete, kupte či nekupte.

hodnocení

0x

Něco o této problematice: realhit.cz/...

A k otázce...já ne

hodnocení

0x

Kdybych nato mel tak bychto koupil is majitelem...

mathew
hodnocení

0x

Pokud myslíte půdu jako prostor pod střechou tak nevidím problém. Jestli myslíte pozemek tak pokud by to bylo hodně levné tak možná ano, ale jinak ani omylem.

hodnocení

0x
Další super otázka...Lidi používejte rozum.

jardaa*
hodnocení

0x

Nepochapuji, jak se někdo může takto ptát, buď to chci, nebo nechci, zhodnotím pro a proti. Mám snad vlastní mozek a nerozhoduji se dle jiných.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]