Nejste přihlášen/a.
K čemu dělat party, když nevíte, co tam máte dělat. Než aby se tam lidi nudili a cítili traně, to radši žádnou party. Navíc rodiče za vás utratí soustu peněz, 15 osob to není jenom tak. Jinak jsem si vždycky ale myslel, že v 15-ti se lidi bavit umí.
Trote, tuhle jsem byla na svatbě /na předměstí okresního města/ a do takových her se mlaďoši nehrnuli. A když se tancovalo /dus dus moderna/, tak tančili jen Ti od 35 nahoru, nejvíc šedesátníci. Mládež středoškolského věku se ani nezvedla. Někteří na pozvání na plac se ohradili, že se nebudou ztrapňovat. V tom veselí mne to šokovalo, To já šla na plac o franc.holi )
Máte pravdu, měl by si oslavenec nejdřív udělat rozpočet. Od nápojů, potravin, energií, vody... až po toaletní papír a pak náklady na úklid, ev. rozbité a polité věci. Když to bude na jednoho dvě stovky, tak při tom počtu uvalí rodiče 3000,-.
Méně škod je u opékání buřtů. To je taky varianta - zahradní. Tam zase bacha na sousedy..
Nepít alkohol a nekouřit. Udělat pohoštění slané i sladké, nějaké ta dětská vína, colu, mošt. Popřát, podarovat drobnými originalitami, připít oslavenci. A pak mohou být nějaké společenské hry. Např.: při hudbě se obchází židle kterých je o 1 méně, než hráčů a jsou uprostřed místnosti opěradly do středu, až nečekaně hudba vypne, sednout. Na koho nevyjde židle, vypadá ze hry. Odebere se další židle ze středu a hra se opakuje, až zbude poslední. A tomu dát nějakou legrační cenu. Nebo udělat dvojice. jeden bude modelka, druhý módní návrhář a ten má k dispozici jen hromádku novin, igelitek, samolepky, izolepu, špendlíky a nůžky. A na modelce vytvoří soutěžní model - šaty tím, že slepuje igelitky, stříhá a lepí všelijak papíry, přidá třeba papírovou čepici..Po přehlídce / korzo/ nejlepší kreace /dvojice/ dostane třeba zákusek nebo jinou cenu. Pak se dá udělat karaoke. Nebo hrát na něco nepochopitelného, jako kropicí konev, klíče, hřeben ap.
Dá se dohodnout a pro tu legraci musí povinně přijít hosté s nějakou vtipnou pokrývkou hlavy. Pak se sejde kšiltovka, červená čepice dědy mráze, klobouk, plavecká čepice, svatební závoj, přilba na kolo, zmijovka, stará vojenská čepice či čínský slamák - a je co fotit. Pak si pusťte hudbu a tancujte v kruhu nebo jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.