Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bylo včera pondělí?

Od: jiriinsjsj odpovědí: 19 změna:
19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

07.09.19 09:10
hodnocení

2x

ne

hodnocení

2x

Ne, já měl sobotu!

hodnocení

1x

Potkají se dva dědci a ten jeden říká: "Zítra je státná svátek." A druhý odpovídá: No a? Den jako den, všechny dny jsou stejné, ani nevíme který je." A ten první: "Ty nevíš, že já jsem sváteční kuřák." *smich2*

72mona3*
hodnocení

1x

Já měla včera neděli. M.

jardaa*
hodnocení

1x

Možné to je, já mám třeba každý den neděli. To je ta relativita.

hodnocení

1x

Samozřejmě, že včera bylo pondělí - za podmínky, že dnes je úterý *smich*

nnn
hodnocení

0x

Ano, pondělí už bylo tento týden.

"Bylo včera pondělí?"

Fakt mě překvapuje, jak si některé jasně položené otázky někteří vyloží úplně jinak, po svém...

nnn

A vy jste snad nepoznal, že si někdo touto otázkou dělá prdel?

Poznal, to ještě neznamená, že budu i odpovídat blbosti, ne?
nnn
07.09.19 14:59

*zed*

hmmmm

Jaká otázka, taká odpověď a nebo jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá.

hodnocení

0x

Prosím, nedělej si tady z nás legraci, tady se dávají opravdové otázky a ne vtipy.

hmmmm

Ale zde se dávají vtipy a jiná závaba. Vždyť se tato rubrika i tak jmenuje.

blanka33*
hodnocení

0x

Myslím, že ne. Ale jistá si tím nejsem... *zmateny**smich*

lidus*
hodnocení

0x

U nás je dnes sobota a tak byl včera pátek. Poznám to, jelikož pátky chodíme se sousedy do místní restaurace.

My chodíme do restaurace každou sobotu, ale tentokrát jsme byli vyjímečně v pátek a to mne tak spletlo, že nevím, co je dnes za den a tím páden ani co bylo včera a co bude zítra. *nevi*

hodnocení

0x

Výhodou lidí v důchodu je, že nemusí řešit který je zrovna den. Když to řeší a snad dokonce i neví, jaký je zrovna den, Jak už tu někdo psal, ,,Vy máte každý den neděli,, , řikám. A taky nemáte výplatu! Důchod je to, co ti chodí. Nevím, jestli se mam na něj těšit.

Je to tak. Občas musím kouknout do mobilu, abych přesně zjistila, jaký je den. Mezníkem není ani výplata důchodu, příjde do banky. :-D Když příjde vnuk na noc jindy než v pátek, udělá mi v kalendáři pořádný binec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]