Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamilovaný do kamaráda

Od: ales000 odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak zjistit, že je můj kamarád gay? Já jsem se do něho zamiloval, je o rok mladší, mně je 19 a jemu 18. Chodíme spolu na stejnou střední a vždycky, když se vidíme, se na sebe už zdálky usmíváme. Je strašně roztomilý a pokaždé mi řekne jeho takovým velmi příjemným hlasem ahoj. Pokaždé se na sebe žulíme a velmi si rozumíme. Vždy si spolu příjemně popovídáme, zasmějeme a máme i některé společné koníčky - hudba, jízda na kole... Jelikož jsem gay, tak to u něj cítím, že by taky mohl být, ale jistý si nejsem. On to o mně taky neví, protože to o mně neví nikdo. Když jsem ho potkal ve škole na záchodě, usmíval se a před zrcadlem si začal upravovat vlasy. V tu chvíli jsem z něho byl úplně vedle, nejraději bych ho políbil. Často na něj myslím. Dnes jsem šel ve škole ze schodů dolů, koukl jsem náhodou dolů a on se na mě díval. Od té chvíle na něj musímm ještě častěji myslet. Takhle už se ale potkáváme a na sebe usmíváme déle jak rok a pořád nic.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
No a co stocit řeč na holky? Jestli má nebo nemá, co mu v tom brání a pak ho nenápadně rychtovat příslušným směrem...

liska5
hodnocení

1x

Není rozumné se zeptat, protože tady jde o city. Rozumné je se zeptat, jestli mu pomůže s matikou, ale ne na orientaci a náklonnost. Když řekne ano, bude zároveň sám odhalen, zaskočen, to je moc otevřená hra. Zůstane nejistý a co dál? Budete se stydět ještě víc oba...A co když řekne ne? Tak jsi odhalen, on se zalekne a bude se Ti vyhýbat. A třeba to někomu řekne, což nechceš. Nevíš s určitostí, jak to je. On se hledá možná víc, jak Ty. To ho raději pozvi na nějaký koncert nebo sledovat nějaké utkání, kde byste seděli vedle sebe a sdíleli podobné emoce. Pak zaregistruješ podle toho, jestli bude rád ve Tvé blízkosti, nebo se bude vyhýbat doteku.

iz*

Chce-li tazatel o někom něco zjistit, neměl by se ptát na pomoc s matematikou, ale na to, co ho zajímá. Bude-li se něčeho dohadovat (jak naznačuje formulací dotazu) nebo "opatrně zjišťovat, jestli se dotyčný bude vyhýbat jeho dotekům", může to být (a pravděpodobně i bude) mnohem horší, trapnější ...

liska5

Ta pomoc s matematikou byl příklad, kde je rozumné se zeptat přímo. To není nabádání, aby se "do toho pustil" přes matematiku.

Iz , jak si představujete takový přímý rozumný dotaz? Takhle? " Ahoj, moc se mi líbíš a pořád na tebe musím myslet. Ty jsi taky na kluky?" To takhle prostě nejde, ani kdyby byli hetero..

Já jsem intuitiv, Vy jste racionalista. Tady se neshodnem.

iz*

@Liska5, jako Váš příklad si to nepředstavuji, ale vhodnou formu bude muset najít tazatel. Ten chce vědět.

iz*
hodnocení

0x

Za jediný rozumný způsob, jak o někom něco zjistit, považuji se dotyčného zeptat přímo. (Pokus interpretovat něčí chování či jednání může skončit fiaskem.)

hodnocení

0x
Pozvěte ho někam do kavárny a tam se poznáte. Nebudeme z toho dělat vědu. Nejlépe se seznamují ti, co to neřeší.
liska5

Jestli máte společné zájmy muziku a kolo, tak se jeďte nekam projet a cestou se zastavit někde na colu, tudíž na pokec. Nebo jestli by nešel na koncert nějaké té kapely, co u vás hrají...

A na tom společném posezení se zeptejte, jestli má dívku a jaký typ ženy se mu líbí. No a už je jen krůček od toho, že se mu ženy vůbec nelíbí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]