Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bohnický hřbitov bláznů

Od: zivocich* odpovědí: 5 změna:
Ahoj, mam dotaz, jestli tady nekdo z vas byl tento hrbitov navstivit.Na netu jsem nenasla informace, ktere by me uspokojily, pisou tam vesmes jen o nejakych negativnich energiich... Spis bych chtela vedet, jestli tam fyzicky "strasi", jestli se tam nekdo setkal s necim nadprirozenym,takze by me zajimaly osobni zkusenosti a dojmy. Dik moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Normální zpustlý hřbitov - jen noviny typu Blesk a pod z toho dělají senzaci - prý nejděsivější místo *smich*

hodnocení

2x

Zklamu Vás. Byla jsem tam asi před deseti lety. V té době ještě hřbitov nebyl v centru zájmu, alespoň já o žádných energiích a pdobných věcech nic neslyšela, nečetla. Hřbitov nebyl hlavním cílem dlouhé vycházky. Hlavním cílem byl psí hřbitov a nedaleká vyhlídka. Ale když už jsme tam byli, procházeli jsme asi deset minut mezi hroby. Tísnivý pocit jsem asi měla, ale hlavně z té opuštenosti. Z vědomí, že na mrtvé už asi nikdo nevzpomene, z té definitivní a tam tak zřejmé pomíjivosti. Nadpřirozeného tam nebylo nic.

hodnocení

2x
Zdravím. Bohnický hřbitov se mi líbí. Má své kouzlo. Ovšem nikdy jsem se tam nesetkala s žádnými nadpřirozenými jevy nebo se strašením
Maximálně vítr vě větvích *smich*

hodnocení

0x

Ono taky záleží na době, v jakou se na hřbitov vydáte. My tam byli předloni v září, bylo dost teplo, kvečeru. Nejdříve mě zaujalo to, že přímo v okolí jsou zahrádky s chatami, kde bylo dost rušno, takže moje představa, že hřbitov je daleko od lidí, vzala za své. Brána hřbitova byla otevřena, po hřbitově odpadkové koše, žádné opuštěné místo. Nejhezčí bylo vše porostlé břečtanem, moc pěkné, ale nějaké děsivé pocity jsme neměli ani v té bývalé kapli. Ale stejně taková zajímavost, když jsme pak vyvolali fotky / fotím normálním foťákem, ne digitálem/, tak na fotce té kaple byla taková zvláštní bílá šmouha. Ale třeba to bylo mým focením.

hodnocení

0x

Nikdo z nás neví, jestli tam taky neskončí. Viz nedávno ta zpěvačka Zorka Kohoutová.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]