Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koncert holky

Od: gros* odpovědí: 14 změna:

cus, jak oslovit holky na koncerte, co jim rict... a tak dale... dik

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Asi nic, až to budeš vědět, půjde to samo. To jsou věci, nad kterými se nepřemýšlí.

vilik*
hodnocení

1x
Ono dost záleží na situaci.
Dovedu si například představit na fesťáku ve Valticích, který začne 28.09., hned první den o přestávce oslovit dámu otázkou, zdali se jí více líbila Rheinbergerova klavírní sonáta číslo 4 nebo Schubertovo Rondo? Nebo snad Chaussonova Poema?
A pak se hned začít bavit o tom, jestli by snad před zítřejším nedělním koncertem Kateřiny Englichové a Petra Pomlkly, pokud si ho nenechá ujít, s vámi nenavštívila vystavu obrazů pana Maršálka Kávou malovaná fauna a po koncertě nezašla, když se to tak nabízí, ještě s vámi na kávu?
Na závěrečném galakoncertu Pražské filharmonie (diriguje Spurný) už můžete slavit zásnuby.
Vy mladí potřebujete na všechno návod, přitom je to tak jednoduché...
liska5

Hned bych tam jela! To je vyloženě příležitost k seznámení..*smich*

jezevec*

Respekt, lištičko...*frajer*
Mě by trefil šlak už u tý klavírní sonáty...

liska5

S Vámi dvěma: Vilík+ Jezevec, bych se nenudila ani při Janáčkově Lišce Bystroušce *smich*

vilik*
Když oni za to chtějí pětikilo a já jsem děsně spořivý. Ale zase doprovodný program je zdarma po zakoupení vstupenky na koncert.
Na druhou stranu, na punkovém koncertu jsem zatím skoro pokaždé dostal do, no, byl jsem prostě inzultován.
Tady by mi hrozil maximálně opovržlivý pohled, protože tihle chlapci se moc neperou.

liska5
hodnocení

0x

Asi se vyjádřit k něčemu, co posloucháte, sledujete. Něco tam určitě bude zajímavého, co se dá okomentovat.

lujip

On asi myslí, jak sbalit holku na koncertě.

liska5

Však nějak začít musíš, i když jsi to upřesnil sám sobě pod jiným jménem.

jezevec*
hodnocení

0x

Hlavně jde o to, jestli jdeš na koncert bratrů Nedvědů (tam bych to zkusil uhrát na pozvání na kotlíkovej guláš), nebo na koncert nějaký punkový kapely (nabídni jí probodnutí ucha spínacím špendlíkem zdarma), popřípadě na koncert vážný hudby (tam jí ani neoslovuj, protože teenagerka na koncertu vážný hudby bude buď úplně mešuge, popřípadě bude pocházet z "lepší rodiny", což je to samý, akorát tě budou její rodiče u seznamovací večeře ve večerních róbách postrkávat,k tomu, aby sis jí vzal ještě před zásunem a po svatbě budeš mít tak krátkej řetěz, že se na něm ani neoběsíš...)

kulihrasek
hodnocení

0x

Hele prosím tě, normalně oslov holku a řekni jí že se ti líbí jooo? :D je to naprosto JEDNODUCHÉÉ

PROČ SE NA TOTO PTÁŠ?

liska5

Moment, Vy jste trojčata? Myslím Gros, Lujip a Kulihrach

vilik*
hodnocení

0x
Mně to nedá. Snažím se najít vysvětlení, proč tazatel vystupuje ve třech identitách jako gros, kulihrasek a lujip.
A myslím, že jsem na to v souvislosti s dotazem přišel.
Může za to excitace, vzrušivý podmět, který je zpracován v míše. Následně dojde k aktivaci cévního pletence v penisu, kde nastává rozšíření tepen a zároveň zúžení žil. V penisu dojde proto k nahromadění krve v topořivých tělíscích. Krev samozřejmě někde chybí, lidově řečeno, odkrví se mu mozek. Proto nedokáže rozumně přemýšlet a veškerou činnost směřuje k uspokojení, které je ovšem kvůli nedostatku ženského elementu v tazatelově životě hůře dosažitelné.
liska5

Já tam to sexuální pnutí tolik necítím. Vnímám to spíš jako osobnostní zrání v důsledku opakované intervence rádců. Psychosociální proces. Jistý obraz ontogeneze. Jako Gros tápal, jako Lujip si dodal odvahy a jako Kulihrášek zaujal aktivní postoj zralého jedince, čímžto negoval svoji počáteční infantilitu.Tuto tendenci ve finále dokládá i jeho předimenzovaný grafologický projev, který evokuje ryze maskulinní způsob řešení situace v podmínkách blíže nespecifikovaného koncertu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]