Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oslava narozenin

Od: radecka27® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, chtěla bych vnoučatům ke 14-tým narozeninám připravit nějakou recesi, popř. i v zabalení dárku.

Napadá vás něco? Děkuji za Vaši inspiraci.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

1x

Neznám pohlaví vnoučat, ani kolik by měl dárek stát. Ale na recesi pozor, ne každý to bere s humorem. No, snad něco jako tohle:

darkyhry.cz/...

A zabalit to do krabice od pracího prášku nebo tak něco.

kepler*

Ještě mě napadlo dát ta trička do igelitového obalu a tím práškem to zasypat pěkně do rovinky.

lidus*

Super ale ten obličej co by udělala moje 10 let stará vnučka byste asi vidět nechtěl.Vnučky si dárek vyberou na nettu nebo jim dám peníze a koupí si, já jen určuji kolik.

kulihov
hodnocení

1x

Jenom jestli ti čtrnáctiletí klackové vaši snahu ocení. Moc bych si s tím nelámala hlavu. Přinesla bych jim dort a nějaké sladkosti, ať si dají sladké aspoň na narozeniny.

liska5
hodnocení

1x

Stírací losy připevněné na větvi, zástěry s obrázkem nahé figury, trička s vtipným a výstižným nápisem.

lidus*
hodnocení

1x

K 15 bych to i chápala ale ke 14 není důvod. Myslím, že ocení dárek jaký chtějí dostat i bez zbytečného balení.

id
hodnocení

1x

Co nejvíce ocení puberťáci? Obálku s penězi, tu nemusíte dokonce balit. Na vše ostatní vám řeknou - babi, to je trapas.

jezevec*
hodnocení

1x

14letá vnoučata očekávají prachy a je jim úplně šumák v jakém obalu...

reslir
hodnocení

1x

domluvte se s nejakymi znamymi, - pokud mate treba policajty, at na zacatku oslavy dojedou, decka zatknou, trena za koureni v parku a na stanici jim predejte darek:)to je ale extrem:)

liska5
hodnocení

1x

Kupte jim lístky na nějaké utkání. Naši mladí jezdí na hokej a na basket.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]