Která banka v Česku je podle vás ideální? Air Bank, FIO banka Hledám banku jinou než Komerční banku, ČSOB, Raiffeisenbank, MONETA Money Bank, Equabank. Dále banku která má pobočky, vedení účtu zdarma nebo do 30 Kč/měsíc, výběry a vkladomaty přes své ATM a která je také dostupná. Právě nejlépe mi vycházejí tyto dvě Air Bank a FIO banka.
Pro každého jiná, já mám čtyřicet let Českou spořitelnu, vyhovuje mi a měnit nebudu.
luxpe
Feraxi, v tom máš vlastně pravdu. Každopádně díky za tip .
dejv111*
Feraxi? Co Vám vyhovuje na "České" spořitelně? Poplatky, které musíte každý měsic platit a vůbec skoro za všechno? Prostě by mě to zajímalo, co Vás drží u této banky... Rodiče jsou stejné konzervy, ale nenechají si poradit, pořád kvůli placení chodí na pobočku, s internetem si to prostě nedovedou spojit a využívat pohodlí...
Tak za mě Fio. Mám ji už asi 7 let a během této doby jsme nezaplatil na poplatcích ani korunu. Internetové bankovnictví v pohodě a přehledné. Není co řešit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.