Nejste přihlášen/a.
Ahoj,jezdim každý den ze zastávky Dejvická autobusem č.350 do Uholiček směrem na Okoř,chtěla bych si koupit čtvrtletní jízdenku,protože platím každý den za cestu tam 20kč a za cestu zpátky taktéž 20kč,vůbec se nevyznám v těch přiblblých pásmech,protože to je tak blbě vysvětlený,že z toho lze pochopit málo,v informacích a v předprodeji mi nejsou schopný jasně říct,do jakého pásma daná cesta patří a já to potřebuju vědět,abych si mohla na dané pásmo koupit čtvrtletní časovou jízdenku.Díky za odpověď
Jo,ale ještě potřebuju vědět,jestli musim mít tramvajenku-měsíční kupon pro Prahu,tu já nemam,jezdim z jiného města vlakem do Prahy,jestli jí nemusim mít tak budu platit čtvrtletní na jedno pásmo cca 670,jde o to,aby to bylo opravdu správně,když přijde kontrola,jestli je to opravdu 670kč za čtvrt roku,tak to je dost pohoda.To by bylo supr.Díky za odpověď
Kupony pro vnejsi pasma muzes mit samostatne bez jakekoliv jine jizdenky pro vnitrni Prahu, pac jejich dojezdove pasmo je pasmo nula - zkratka se pocita, ze se s nimi dojizdi do Prahy.
Kadopadne na ne pak jiz dal v Praze nemuzes jezdit. K tomu potrebujes samozrejme dalsi jizdenku nebo kupon pro vnitrni Prahu. Ale je jedno, jaky. Jednorazovy, mesicni, ctvrtletni, rocni...jakykoliv.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.