Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Katalánsko je šance na nezávislost?

Od: luxpe odpovědí: 6 změna:
Myslíte si, že stále může vzniknout Katalánsko?
Když jsem tam byla tak mi to tak přišlo vlajky jsou všude, dokonce mají i vlastní koncovku u některých domén jsem místo .es viděla .cat. Jen telefonní číslo mají stále +34.

Katalánsko je šance na nezávislost?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Odpověď tazatelce je NE, nemůže.
Snahy o odtržení odsoudí EU a policie potlačí obušky jakožto nezákonný akt.
Ale když se trhne Kosovo, tak je vše v pořádku,dojde k podpoře a uznání jako nového státu.
Jedni se osamostatnit mohou a jiní ne? Nějak mi to hlava nebere.

A co mohou Katalánci nabídnout?

Tuny drog? Povolení pro zbudování největší vojenské základny USA mimo vlastní území a ještě strategicky velmi dobře umístěné?

Vzhledem k tomu že ekonomicky je katalůňa jednou z nejvýkonnějších oblastí Španělska mi připadá tvoje reakce jako plácnutí na slepo.

hodnocení

0x

Ať si dělají co chtějí, naše věc to není. Je to jejich volba.

hodnocení

0x
Slyšel jsem jednu myšlenku která se mi líbí že jen slabé národy se rozdělují jen silné se spojují aby byly silnější co je na tom pravdy?
luxpe
hodnocení

Uvítala bych, aby se k České republice připojilo opět Slovensko a ať máme celé Slezsko pak by náš stát byl také silný. Jenže k tomu s velkou pravděpodobností nedojde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]