Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem imunní proti urážkám

Od: simonaa odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,chtěla bych napsat pravdu ohledně toho ,co se mi děje,když mi někdo něco řekne ,tak se mě to nedotkne ,ale spíše odvětím něčím horším,a pak přemýšlím jestli se mi to dotklo nebo ne ,ale spíše mi přijde že ne ,je to debilní otázka ,ale potřebovala bych vědět co s tim Protože mi přijde ,že je to něco mezi a jsem dost imunní vůči urážkám .

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

2x

Můj názor je, že nejste imunní proti urážkám, když odpovíte ještě něco horšího. Evidentně vás to "žere" a následně o tom přemýšlíte. "Imunní" by jste byla, kdyby jste to přešla bez odpovědi, s lehkým úsměvem a náznakem pohrdání. Alespoň navenek se tak tvářit. Ve vás to ale stejně nějakou dobu bude.

pavelpavel*
hodnocení

2x

Pokud odvětíte horším, tak je přece logické, že dotklo a dost. Další důkaz je, že o tom přemýšlíte.

hodnocení

2x

Urážky vlám vadí a nejste imuní vůči urážkák, protože kdyby to byla pravda, tak byste to vůbec neřešila, nepsala byste zde o tom, bylo by vám to naprosto jedno a nezabývala byste se tím. Až to nebudete řešit, tak budena imunn, půjde to mimo vás.

kali*
hodnocení

1x

Tak to je asi dobře, že jste imunní vůči urážkám.Aspoň se neumíte trápit, když vás někdo slovně urazí. A když k tomu navíc nemá důvod, tak je dobrá vaše rychlá reakce, že se nedáte a něco mu odpovíte.

id
hodnocení

0x

Změňte své chování a nemusí vás nikdo urážet. Pokud na urážku odpovíte ještě hruběji, tak asi u vás není něco v pořádku a snižujete se ještě pod úroveň toho, kdo vás urazil.

simonaa
hodnocení

Já se nechovam zle , neodpovídám na ni hruběji spíš "stírám"

liska5
hodnocení

0x

Jestli si Vás někdo nedobírá a dělá mu dobře, že Vás dokáže rozhodit?

"Mne může urazit jenom inteligent, a ten to neudělá"- říkala moje máti.

hodnocení

0x

Imunní rozhodně nejste, to byste nereagovala vůbec. Ale možná jste pohotová a dokážete okamžitě zareagovat a odrazit slovní útok. Teď jde o to, jestli vhodně, nebo nevhodně. Jsou lidé, kteří v takových případech nedokáží ihned správně zareagovat a odpověď je napadne až když si to promyslí a to bývá většinou už pozdě, protože ta situace, ve které by mohli vhodně odrazit nějaký slovní útok, už pominula. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]