Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se používá vnitřní pošta?

Od: hummer2* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak se dostanu do vnitřní pošty PORAĎTE a jak ji používat? Děkuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

0x

Ťukneš na "Vnitřní pošta" pak na "Odeslat nový vzkaz" a můžeš psát. Napíšeš NICK komu píšeš. Ovšem jen registrovaným. To jsou Ti co za NICKem mají to R v kolečku.

A budeš se modlit, že si to přečtou. Polovina Těch co jsem napsal ani neví, že tuto vnitřní poštu dostali.

doplněno 11.03.10 21:10:

Oprava: "Napsat nový vzkaz"

papene*

viz obr.

Dále podle návodu výše od kolegů.

Jak se používá vnitřní pošta?

hodnocení

0x

Stačí v hlavním menu kliknout na ikonu Vnitřní pošta a pak už to je trochu podobné standardní poště. Vidíš přijaté zprávy a můžeš posílat registrovaným uživatelům svoje zprávy.

hodnocení

0x

Stačí kliknout do kolonky Vnitřní pošta (třetí zleva pod nadpisem Poraďte) tam je vpravo: Napsat nový vzkaz. V dalším okně, které se otevře, napíšete adresáta do kolonky Komu, dále předmět a po napsání zprávy dole kliknete na Odeslat vzkaz.

Můžete si listovat mezi odeslanou a přijatou poštou. Na došlou poštu Vás upozorní blikající podtržení v kolonce Vnitřní pošta.

doplněno 11.03.10 21:15:

jak tak koukám, tak s těmi všemi, co tu odpověděli, jsem si už vnitřní poštou psal. My už to umíme, a teď je řada na Vás se to prakticky naučit. Zkuste mi třeba teď hned něco napsat.

hummer2*
hodnocení

Díky moc za odpověď, hlavně za rychlost ;)

Máte odkaz ve vnitřní poště. Tak to řeším, když ji někdo zapomene přečíst.

Máte odkaz ve vnitřní poště.

hodnocení

0x

A pak, uvnitř Vnitřní pošty dole, je Tip: Že chcete vnitřní poštu přeposlat mailem. To si upravíte v Nastavení. A jestli máte na mobilu pošťáka, tak vám to nahlásí. *hej*Jo, jo papene tak jsem to udělala! Už jsem si vzpomněla, jak já, sedlák s velkými brambory, to mám, že mi každou vnitřní poštu hlásí mobil *haha* Jsem geniální!

jirbar*

Je to všechno krásný, jenže pokud adresát nedá na vědomí, že poštu četl a v poradte ji neotevře, tak odesílatel ví PRD.

Nó, zas až tak jednoznačné to není. Když adresátovi dojde pošta na mail a mobil mu mail nahlásí*sok*, tak ji přehlédnout nemůže! A ozvat se, odpovědět nechce. *stop*Že jo?!

jirbar*

Když někdo o něco "žebrá" a dostane to vniřní poštou a byť si to přečte v mailu, tak by to alespoň měl dát na vědomí. Jinak je lepší se potom na každého ... pousmát.

hodnocení

0x

Byl bych pro to aby ,,Vnitřní pošta" byla barevně odlišená od ostatních v tom řádku... *smich*

kytka*
hodnocení

0x

Nevím jinou barvou, to snad je přehnané, vždyť vidíte že Vám to bliká ne? Možná někdo hůř vidí. Podle mě je to zbytečné.*nevi*

lidus*
hodnocení

0x

jejda, to je fakt zlatá poradnička, mrkla jsem do vnitřní pošty a našla tam psaníčko.Nebýt vás lidičky tak mě ani nenapadne se tam koukat.

jirbar*

Přesně tak. Došlá pošta musí tloci do očí a ne jen poblikávat.

Souhlas ... proto sem navrhoval jinou barvu nebo silnější odstín ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]