Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak se dostanu do vnitřní pošty PORAĎTE a jak ji používat? Děkuji
Ťukneš na "Vnitřní pošta" pak na "Odeslat nový vzkaz" a můžeš psát. Napíšeš NICK komu píšeš. Ovšem jen registrovaným. To jsou Ti co za NICKem mají to R v kolečku.
A budeš se modlit, že si to přečtou. Polovina Těch co jsem napsal ani neví, že tuto vnitřní poštu dostali.
doplněno 11.03.10 21:10:Oprava: "Napsat nový vzkaz"
Stačí kliknout do kolonky Vnitřní pošta (třetí zleva pod nadpisem Poraďte) tam je vpravo: Napsat nový vzkaz. V dalším okně, které se otevře, napíšete adresáta do kolonky Komu, dále předmět a po napsání zprávy dole kliknete na Odeslat vzkaz.
Můžete si listovat mezi odeslanou a přijatou poštou. Na došlou poštu Vás upozorní blikající podtržení v kolonce Vnitřní pošta.
doplněno 11.03.10 21:15:jak tak koukám, tak s těmi všemi, co tu odpověděli, jsem si už vnitřní poštou psal. My už to umíme, a teď je řada na Vás se to prakticky naučit. Zkuste mi třeba teď hned něco napsat.
A pak, uvnitř Vnitřní pošty dole, je Tip: Že chcete vnitřní poštu přeposlat mailem. To si upravíte v Nastavení. A jestli máte na mobilu pošťáka, tak vám to nahlásí. Jo, jo papene tak jsem to udělala! Už jsem si vzpomněla, jak já, sedlák s velkými brambory, to mám, že mi každou vnitřní poštu hlásí mobil
Jsem geniální!
Je to všechno krásný, jenže pokud adresát nedá na vědomí, že poštu četl a v poradte ji neotevře, tak odesílatel ví PRD.
Nó, zas až tak jednoznačné to není. Když adresátovi dojde pošta na mail a mobil mu mail nahlásí, tak ji přehlédnout nemůže! A ozvat se, odpovědět nechce.
Že jo?!
jejda, to je fakt zlatá poradnička, mrkla jsem do vnitřní pošty a našla tam psaníčko.Nebýt vás lidičky tak mě ani nenapadne se tam koukat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.